Κακή εικόνα και στα Γιάννενα- Ζήτησε αλλαγή ο Γιαλιάς

 

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν με 3-0 από τον ΠΑΣ

DSCN2180

 

Τα Τρίκαλα ούτε στο φιλικό μέσα στα Γιάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ κατάφεραν να αφήσουν καλές εντυπώσεις ενώ για μία ακόμη φορά αναδείχτηκε το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα καθώς απείλησαν λίγες φορές  την εστία του ΠΑΣ και σε μία απο αυτές είχαν δοκάρι στο 32′ με τον Λεάντρο.

Κατά τα άλλα, είχαμε τις συνήθεις αντιδράσεις του Χρήστου Γιαλιά ο οποίος όπως σημειώνει ο Sport Fm ζήτησε από τον πάγκο να προχωρήσει στην αλλαγή κάποιου παίκτη ενώ και στην Λαμία είχε αντιδράσει έντονα  βλέποντας την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.Το  γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την φημολογούμενη απομάκρυνση του Σταύρου Ψιμουλάκη ίσως λέει κάτι… και πλέον μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες.

Στον καθαρά αγωνιστικό κομμάτι να πο΄λυμε κατ αρχή πως  ο ΠΑΣ επαιξε με σηαντικές απουσίες  αφού δεν αγωνιστηκαν για διαφόρους λόγους οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Νικολιάς, Λίλα, Γαρουφαλιάς.

Στο 6′ ο Ακόστα έκανε τη σέντρα, ο Μαμπουλού διεκδίκησε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ωστόσο δεν βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, στη γωνία της μικρής περιοχής καραδοκούσε ο Κόντε που με πλασέ έκανε το 1-0!

Στο 36′ ο Κόντε έφυγε σε αντεπίθεση, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ναδάλες, ο Ισπανός φάνηκε να “σαστίζει”, αλλά τελικά προσποιήθηκε, έστειλε αλλού τον τερματοφύλακα και σε ανυπεράσπιστη εστία έγραψε το 2-0!

Στο 50′ σουτ του Γιαννιτσάνη, απέκρουσε ο Περιστερίδης σε κόρνερ, στην εκτέλεση ο Μουμίν έπιασε κεφαλιά, ασθενής απόκρουση του Περιστερίδη και ο Μπαϊκαρά στο δεύτερο δοκάρι εξ’ επαφής με την εστία έπιασε “αέρα”, χάνοντας απίθανη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ.

Στο 58′ σε αντεπίθεση ο Ακόστα έδωσε ασίστ στον Ζάιρο, αυτός κοντρόλαρε, μπήκε στην περιοχή και με σουτ ψηλά στην εστία έκανε το 3-0!

Τα Τρίκαλα είχαν κάποιες φλύαρες ευκαιρίες να μειώσουν προς το τέλος του αγώνα.

Μπαλατσούκας, Τίκας και Λιόντος ήταν η διαιτητική τριάδα.

Γιάννινα: Πασχαλάκης (46’ Περιστερίδης), Μπέριος, Σκόνδρας, Κοζορώνης (46’ Κούτρης), Γιάκος, Ναδάλες, Μπουκουβάλας (81’ Ι. Ψαρράς), Δώνης, Ακόστα (81’ Φερφελής), Μαμπουλού, Κόντε (46’ Ζάιρο).

Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Τζάκσον (42’ Γκόλιας), Βέρτζος, Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Μίγκας, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά.

Έπαιξαν και οι Λαμπάκης, Ριζογιάννης, Λουκάκης, Χασομέρης, Γιαννιτσάνης , Σερζίνιο, Νιάρος