Επ’ αόριστον αναβολή στο πρωτάθλημα Football League!

Από τον Οκτώβρη και… βλέπουμε, η σέντρα στη Football League

Πρωτάθλημα από τον άλλον μήνα και με αστερίσκους ακόμα και τότε αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Τρίτης (20/9), που διήρκεσε 2,5 ώρες και είχε… πολλή γκρίνια.

Παρά τις προχωρημένες συζητήσεις του Στέλιου Σφακιανάκη με τη NOVA, το μεγάλο «αγκάθι» της τηλεοπτικής στέγης παραμένει, ενώ ούτε το πρόβλημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα γήπεδα της κατηγορίας έχει λυθεί. Έτσι, αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αναβολή της πρεμιέρας, προκειμένου να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση.

Η σέντρα, θυμίζουμε, ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου. Στη συνεδρίαση, να σημειώσουμε τέλος, υπήρχε αρκετή ένταση και γκρίνια, με αρκετές ΠΑΕ να προτείνουν η αναβολή να είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (δύο εβδομάδων) και άλλες να θέλουν διαρκείας, όπως και έγινε, τελικά.

Να προσθέσουμε, πάντως, πως υπάρχει η διάθεση από το υπουργείο Αθλητισμού να δοθεί μια… σιωπηρή παράταση τριών εβδομάδων στις ομάδες που δεν έχουν τελειώσει με τις εργασίες για την τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας στα γήπεδά τους. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα…

Τα σχόλια είναι κλειστά.