Μεταφορά της Netshop, συνεργασία με Τρικαλινή δικηγορική εταιρεία

30 (Αντιγραφή)
Εξελίξεις όσον αφορά την Netshop Τρικάλων.

Η Netshop Τρικάλων, στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξής της και της ανελλιπούς προσπάθειας των ανθρώπων της να ενισχύουν καθημερινά το κύρος, την πίστη και τη φήμη της, ανακοινώνει στους πελάτες της τα κάτωθι:

1. ότι μετέφερε το κατάστημά της στα Τρίκαλα επί της οδού Χατζηγάκη 3, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων (απέναντι από το προηγούμενο κατάστημά της).

2. ότι από 01-09-2016 θα συνεργάζεται με την «Κ&Σ ΤΣΟΓΚΑΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.«, την Τρικαλινή Δικηγορική Εταιρία που ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2012 και που σε σύντομο χρόνο θα εξυπηρετεί τους εντολείς της και από το υπό ίδρυση υποκατάστημά της στην Αθήνα και

3. ότι από 15-09-2016 οι πελάτες της θα μπορούν να ενημερώνονται μέσα από την πλήρως ανακαινισμένη σελίδα της στο facebook »Netshop Trikala» για τις εξελίξεις στους τομείς που η εταιρία μας δραστηριοποιείται και για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η Netshop Τρικάλων, αντιλαμβανόμενη απολύτως την εξέλιξη των συνθηκών στην αγορά και και την ανάγκη των επιχειρήσεων να εξελίσσουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους, θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα

τους πελάτες της για τις πρωτοβουλίες της σε σχέση με την τρικαλινή αγορά και ταυτόχρονα τους ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που της δείχνουν καθημερινά.

 

Το team της Netshop Τρικάλων.