Ικανοποίηση Ψιμουλάκη

IMG_1643

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την νίκη στο Arena επί της ΑΕΛ

Ο τεχνικός σύμβουλος του ΑΟΤ Σταύρος Ψιμουλάκης έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Παίξαμε δύο φορές με μία αρκετά καλή ομάδα. Σήμερα βάλαμε να παίξουν δύο ομάδες στο γήπεδο για να δούμε την ετοιμότητα τους και είμαι ικανοποιημένος. Η Λάρισα στο πρώτο φάνηκε πιο έτοιμη. Ο χρόνος που μεσολαβεί είναι κέρδος για μένα. Ήρθαν κάποια παιδιά που τους δώσαμε χρόνο σήμερα και περιμένουμε να μπουν σε ρυθμούς ομάδας. Μας λείπει ένα μεγάλο μερος για να ολοκληρωθούμε σαν ομάδα. Έχουμε μπροστά μας έναν μήνα όμως. Είμαι ευχαριστημένος. Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα δουλεμένη, έχει ταχυδύναμη… Εύχομαι τα καλύτερα».
Από την άλλη ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του:
«Ευχαριστώ τα καλύτερα κι εγώ για τα Τρίκαλα γιατί μας έδωσαν τα δυνατότητα να κάνουμε δύο αγώνες που θα τις χαρακτήριζα δυνατές προπονήσεις. Και να τους ευχηθώ να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους.
Εμείς σήμερα ήμασταν καλά από πλευράς τακτικής. Το λέω αυτό γιατί ήμασταν κουρασμένοι. Βγάλαμε αρκετά σπριντ, αρκετές ταχύτητες χθες. Ήταν μια προπόνηση που έπρεπε να γίνει. Ήταν δύσκολο για τα παιδιά. Γιατί όταν είσαι ενημερωμένος ότι είσαι κουρασμένος και όταν τα πόδια δεν ακούν, πρέπει να δουλεύει το μυαλό.
Κι εκεί κάναμε πολλά λάθη στον άξονα, από τον τερματοφύλακα μέχρι και το σέντερ φορ. Κάτι το οποίο το είχαμε πει και δεν έπρεπε να έχει γίνει.. Κάνουμε κάποια λάθη, θα τα συζητήσουμε όμως στις προπονήσεις. Μέλημα μας είναι να είμαστε καλά το Σάββατο.
Αυτό μας ενδιαφέρει. Όχι τα φιλικά. Σας είχαμε πει πως δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά. Όχι γιατί θέλαμε να χάσουμε εσκεμμένα, αλλά για να κάνουμε λάθη και να τα βελτιώσουμε γρήγορα. Είμαι, όμως, ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται».
Για τον παρτενέρ του Φατιόν που αλλάζει ανά παιχνίδι: «Προβληματίζομαι αρκετά για την θέση αυτή. Έχουμε συζητήσει με την διοίκηση για να πάρουμε έναν παίκτη που θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Το ψάχνουμε λεπτομερέστατα. Αν δεν τον βρούμε, θα μείνουμε έτσι. Τα φιλικά παιχνίδια είναι γι αυτό το λόγο. Για να εντοπίζουμε τις ελλείψεις μας. Τα συμπεράσματα είναι θετικά και αρνητικά επειδή εγώ έχω μεγάλο στόχο στους άξονες και είμαι προβληματισμένος στο κομμάτι αυτό. Θα το συζητήσουμε και θα δούμε. Έχουμε χρόνο. Τα παιδιά βρήκαν καινούριο προπονητή εδώ που τους ζητά να αλλάξουν αγωνιστική ταυτότητα. Δεν είναι εύκολο.
Τους έχουμε γονατίσει. Είναι όλοι πολύ κουρασμένοι. Σήμερα όχι παιχνίδι δεν έπρεπε να παίξουμε αλλά ούτε προπόνηση. Κι αυτό γιατί πήραμε τις ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και μας το έδειξαν αυτό.
Αυτό δεν μειώνει τα Τρίκαλα. Εγώ μιλάω για την δικιά μου ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε και άλλα πράγματα. Είχαμε και καλά και άσχημα που πρέπει να δουλέψουμε».
Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του: «Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να έχουμε τόσο πολύ μεγάλη προσήλωση σε κάποια πράγματα που ζητήσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο χρόνος είναι υπέρ μας. Θέλουμε να ελπίζουμε πως οι κόποι μας θα βγουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε μέσα από αυτά τα παιδιά, να βγάλουμε το καλύτερο για την ομάδα».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.