Νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για την ΚΑΕ Τρίκαλα!

4adf58fb300074ff8a293c2e3ed27c3f_XLΌτι γράφεται σε διάφορα μέσα δυστυχώς αναπαράγεται αβίαστα…

Έχουμε και λέμε: Τα Τρίκαλα BC Aries έχουν συμφωνήσει με την Δόξα Λευκάδας, με τον Προμηθέα Πατρών, και τώρα τελευταία με τον …Ηρακλή για να παραχωρήσουν την θέση τους στην Α1. Τι τελικά ισχύει; Που είναι αλήθεια και που το ψέμα; Και τι τελικά πραγματικά μπορεί να γίνει;

Πρώτα πρώτα και για να ξέρουμε τι γίνεται και τι δεν γίνεται πρέπει να επισημάνουμε το εξής: Συγχώνευση με τον παλιό τρόπο και με την αλλαγή ΑΦΜ δεν γίνεται!!! Δεν μπορεί δηλαδή μία ομάδα από άλλη πόλη και άλλο νομό να συγχωνευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Τι μπορεί να γίνει; Αυτό που έγινε πέρυσι με ΚΑΟΔ και Λαύριο χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Δηλαδή μία ομάδα Α1 δηλώνει αδυναμία καθόδου στο πρωτάθλημα και την θέση της παίρνει η τρίτη της Α2. Άρα λοιπόν αν θα παίξει ένα σενάριο για τα Τρίκαλα είναι να συνεννοηθούν με τον 3ο της Α2 (πιθανότατα Προμηθέας Πατρών), να μην κατέβουν οι “κυανέρυθροι”στο πρωτάθλημα επικαλούμενοι οικονομικούς λόγους και την θέση τους να πάρουν οι Πατρινοί με το αζημίωτο. Αν προλάβουν βέβαια να το κάνουν αυτό τα Τρίκαλα γιατί ήδη το σκέπτεται ο Κόροιβος που έχει τερματίσει πιο χαμηλά απο μάς!

Και ο Ηρακλής; Μέσω τρίτου έγινε μία προσέγγιση στον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, ο οποίος έκανε μία πρώτη κουβέντα (όπως κάνει με όλους) επισημαίνοντας και το αδύνατο της πώλησης – συγχώνευσης αλλά και προτείνοντας ένα ποσό ως αντίτιμο ιδιαίτερα υψηλό. Οι επίδοξοι αγοραστές που μιλούσαν για λογαριασμό κάποιων απο τον Ηρακλή έριξαν στα ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας την είδηση αλλά στο …παρασύνθημα δεν μπορούν να περάσουν λόγω οικονομικής αδυναμίας. Πήρε την πάσα ο “τίγρης” Βαγγέλης Αλεξανδρής που ονειρεύεται επιστροφή στους πάγκους της Α1 και το έκανε λάστιχο μιλώντας μάλιστα και με παίκτες.

Ίσως σήμερα, αύριο να τελειώσουν τα σενάρια. Με την ανακοίνωση του νέου προπονητή των Τρικάλων BC Aries με την οποίο και έχει συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης.