Με Σταύρο και στην Σούπερ Λιγκ ο ΑΟΤ!

AOT-PRESS-RELEASEv3

Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται ο Χρ. Γιαλιάς!!!

Και στην περίπτωση που αλλάξει κατηγορία ο ΑΟΤ πάλι με Σταύρο Ψιμουλάκη θα πορευτεί.

Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ που έγινε με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα υπάρξει αλλαγή προπονητή σε περίπτωση που ο ΑΟΤ ανέλθει στην Σούπερ Λιγκ. Παντως εάν όντως συμβεί κάτι τέτοιο  (μένει να μας το δείξουν οι εξελίξεις στο εγγύς μέλλον…) θα έχει τελικά μεγάλο ενδιαφέρον η νέα σεζόν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
«Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα, αλλά και «ψίθυροι» ότι σε περίπτωση που ο ΑΟ Τρίκαλα δικαιωθεί – που είναι το πιο πιθανό – και θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα και όχι στην Φούτμπολ Λιγκ θα υπάρξει αλλαγή προπονητή.
Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς όταν ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Ψιμουλάκη το έκανε για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Δηλαδή ο προγραμματισμός να είναι για την Σούπερ Λίγκα και αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Όλα τα υπόλοιπα προφανώς είναι εικασίες που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν εντυπώσεις και εντάσεις σε θέματα ανύπαρκτα. Ο ΑΟΤ συνεχίσει να δουλεύει αθόρυβα σε όλους τους τομείς και ελπίζει ότι σε μια ευνομούμενη πολιτεία η εφαρμογή των νόμων θα φέρει και την δικαίωση».