Η ΑΕΛ φιέστα την Κυριακή, δεν ασχολείται με αδειοδότηση

Οι γείτονες δεν ασχολούνται καν με την υπόθεση της Αδειοδότησης και ετοιμάζουν φιέστα

 

Τα Τρίκαλα περιμένουν νέα από τις Αδειοδοτήσεις, όμως στη Λάρισα ουδείς παίρνει στα σοβαρά το ενδεχόμενο αποκλεισμού της ομάδας από την άνοδο.  Παρ’ ότι η ΠΑΕ κυνηγά την υπόθεση και μάλιστα  έχει στοχοποιήσει τις κινήσεις σε νομικό πεδίο , στη Λάρισα δεν υπάρχει ίχνος ανησυχίας!Ήδη οι γείτονες ασχολούνται μόνο με τη φιέστα που θα κάνουν την Κυριακή με τα Χανιά

 

Αναλυτικά:

1. Σαν σήμερα πριν 52 χρόνια ιδρύθηκε η πιο ένδοξη ομάδα της Eλληνικής περιφέρειας, η αγαπημένη μας ΑΕΛ. Όλοι εμείς που αποτελούμε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της λατρεμένης μας ομάδας υποσχόμεθα ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε η ιστορική μας ομάδα να πετύχει την κατάκτηση νέων τίτλων και με την αγωνιστική μας συμπεριφορά και με την αισθητική μας να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.

2. Σήμερα από τις 7:00 το πρωί ξεκίνησε η εκπομπή, από τη συχνότητα 104,8, του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού της ΑΕΛ.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από αύριο ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΠΑΕ Χανιά ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/5/16 στις 17:00 στο γήπεδο AEL FC ARENA. Oι κάτοχοι των εισιτηρίων θα παρακολουθήσουν τόσο τον αγώνα όσο και τη φιέστα που θα ακολουθήσει για την κατάκτηση της ανόδου στη Super League και της οποίας το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη.

Το πρόγραμμα της φιέστας θα είναι τουλάχιστον 2ωρο και ήδη επιμελούνται γι’ αυτό η ΠΑΕ ΑΕΛ, η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, οι παρουσιαστές της κα Οικονόμου και κ. Κέλλας, οι υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και οι αρμόδιοι της εφημερίδας Ελευθερία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει, ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα και για την εκδήλωση που θα ακολουθήσει, η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της Λάρισας, τα οποία θα μπορούν να προσέλθουν συνοδευόμενα είτε από τους γονείς είτε από τους δασκάλους τους.

4. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει, παρά την κρισιμότητα του αγώνα, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ζάκυνθος για την άψογη φιλοξενία της οποίας τύχαμε. Ευχόμεθα όπως η ΠΑΕ Ζάκυνθος παραμείνει στη Football League γιατί το αξίζει και υποσχόμεθα, ότι εφόσον συναντηθούμε την επόμενη σεζόν στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία.