Οι Αντετοκούνμπο πρέσβεις του ΣΕΓΑΣ για τον Μαραθώνιο

932103208C48C3C8C0C177BB360D36DD

Οι δύο άσοι του NBA αποδέχτηκαν και θα  προβάλλουν τον αγώνα στις ΗΠΑ

 

Τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ στη Λεωφόρο Συγγρού επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο οι οποίοι ονομάστηκαν πρεσβευτές του Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας.

Οι δύο άσοι του NBA αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση του ΣΕΓΑΣ να προβάλλουν τον αγώνα στις ΗΠΑ και γενικότερα στο εξωτερικό, μεταδίδοντας τα μηνύματα και τις αξίες του Μαραθωνίου της Αθήνας σε συνδυασμό με την συμπλήρωση φέτος 120 χρόνων από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και την τέλεση του 1ου ιστορικά Μαραθωνίου.

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο υπέγραψαν αίτηση συμμετοχής, παρέλαβαν το αναμνηστικό μετάλλιο των 2.500 χρόνων από τη μάχη του Μαραθώνα το οποίο έχει εκδοθεί σε πολύ περιορισμένα αντίτυπα και δίνεται μόνο σε ανθρώπους με εξαιρετική προσφορά στον αθλητισμό, τη νεολαία και το κοινωνικό σύνολο καθώς και διάφορα αναμνηστικά του θεσμού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να προβάλουμε μέσα από τις δράσεις μας τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διαδώσουμε τις αξίες της πατρίδας μας μέσω του ιστορικού αυτού θεσμού. Ο Μαραθώνιος της Αθήνας είναι ο μοναδικός ο οποίος γίνεται στη αυθεντική διαδρομή και αυτό πρέπει να το μάθουν όλοι» δήλωσαν οι δύο ταλαντούχοι παίκτες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.