Ψιμουλάκης: Μια σημαντική νίκη -όλοι στο γήπεδο την Μ, Τετάρτη

Νίκη  που μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα χαρακτήρισε το διπλό του ΑΟΤ ο Ψιμουλάκης20160423_201707-1_resized

ΗΦωτο του SPORTRIKALA  από τη συνέντευξη των προπονητών

 

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΑΟΤ χαρακτήρισε  δύσκολη έδρα τη Λαμία και είπε χαρακτηριστικά: “Σήμερα έπαιζαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας σε ένα παιχνίδι καθοριστικό .Ξεραμε πως η Λαμία είνα δύσκολος αντίπαλος μέσα στο γήπεδό της είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς κάναμε παιχνίδι τακτικής σήμερα, ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ στο α ημίχρονο με το γκολ του Κουσκουνά και απο εκείνο το σημείο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.. Εμείς παλεύουμε για την 3η θέση η οποία ενδεχομένως μπορεί α δώσει πολλά. Η τρίτη  θέση ενδεχομένως να παιχτεί μέσα στη Ριζούπολη.

Τα καταφέραμε τελικά,  παρά την πίεση που μας άσκησε στο β ημίχρονο η Λαμία, η οποία  που θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά .  Αξίζουν συγχαρητήρια στηνΛαμία Εχει καλό ρόστερ, καλή διοίκηση, μεγάλο κοινό και επαναλαμβάνω είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αφιερώνουμε τη νίκη μας στο κόσμο που μας στήριξε σήμερα και θέλουμε να έχουμε γεμάτο το στάδιο στον κρίσιμο αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης  στο ντέρμπι με τη Λάρισα”.

Σπανός: Τα Τρίκαλα η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Λαμίας κ Σπανός χαρακτήρισε απογοητευτικό το αποτέλεσμα και δίνοντας τη δική του εκδοχή ανέφερε …” Έγινε ένα παιχνίδι Β΄Εθνικής με ελάχιστες φάσεις που εμάς δεν μας βολεύει.Δυστυχώς στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς γιας εμάς , φανήκανμε νωθροί  και δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας καρτούσε κοντά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τα Τρίκαλα έδιεξαν πολύ καλή εικόνα για μένα τουλάχιστο. Δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισα στον Α Γύρο με την Παναχαική και θεωρώ πως ίσως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Χάσαμε απο μια ομάδα που έδειξε, πάθος, θέληση , πίστη και ήταν καλύτερη απο εμάς και πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο μας που τον στεναχωρήσαμε”.

Παναγιώτης Ζώνας ( ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ): 
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη που κάναμε απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της κατηγορίας και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία. Για εμάς τέλειωσε ήδη έχουμε ένα πολύ δυνατό ματς με την Λάρισα. Θέλω να σταθώ στον κόσμο. Τον θέλουμε μαζί μας και την Τετάρτη. Συγχαρητήρια και στη Λαμία».
Δημήτρης Ζουλιώτης ( ΛΑΜΙΑ):
«Σε ένα ματς ορόσημο για εμάς δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλω να πω λόγια και να δικαιολογηθώ. Συγγνώμη από τον κόσμο , Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς και τα κεφάλια μέσα. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα είναι η καλύτερη στην Β΄ Εθνική. Ήταν ένα παιχνίδι που όποιος θα κέρδιζε θα είχε προβάδισμα για την 3η θέση. Κρίθηκε στο γκολ, τα κατάφερε η ομάδα των Τρικάλων και μοιραία ήρθε η ήττα στην έδρα μας».