ΦΛΟΥ: Φασαρία, χαμένο πέναλτι, μία εξαφάνιση και ένα χειρουργείο!

SONY DSCΆναψαν λίγο τα αίματα την Δευτέρα και δεν μας πήρε ο ύπνος!!!

Θέαμα γιοκ

Εντάξει ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και το ζητούμενο στην παρούσα φάση για τον ΑΟΤ είναι το τρίποντο. Θα θέλαμε να βλέπαμε και λίγη μπάλα αν είναι δυνατόν όμως. Ζητάμε πολλά;

Νταβανόπροκες

Νταβανόπροκες προς Κέρκυρα μεριά με αποδέκτη τα … Χανιά έριξε ο Σταύρος Ψιμουλάκης. «Με μαγκιά και μέσα στις γραμμές θα κερδίσουμε» είπεε χαρακτηριστικά. Από ατάκες δεν ξεμένει ποτέ ο δικός μας!!!

Παρτάκιας

Χαρισματικός αλλά παρτάκιας ο Κουσκουνάς. Στις Σέρρες αντί να δώσει την ασίστ στον Γκμπαλέ και να «κλειδώσει» το ματς προτίμησε να περάσει και τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να χαθεί το γκολ. Προχθές με την Ζάκυνθο αντί του Ριζογιάννη ο οποίος πήρε εντολή από τον Ψιμουλάκη να ρίξει το πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος χάνοντας το. Ευτυχώς πήρε ρελάνς με το γκολ που πέτυχε στην αρχή της επανάληψης…

Τον εξαφάνισε!

Πρακτικός άνθρωπος ο Γιαλιάς. Μόλις δημιουργήθηκε η ένταση μετά το χαμένο πέναλτι και ξεσηκώθηκαν οι φίλαθλοι με μέλος του πάγκου που τους έβρισε κατέβηκε στην εξέδρα, ζήτησε συγγνώμη και στην συνέχεια …εξαφάνισε τον δράστη ο οποίος δεν βγήκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο!!!

Μάγος

Πραγματικός μάγος ο Φαγιέ. Σε όσα ματς έπαιξε με τον ΑΟΤ ήταν …αόρατος!!! Δεν έγινε αντιληπτός ούτε από συμπαίκτες, ούτε από αντιπάλους, ούτε από φιλάθλους!!!

Χειρουργείο

Πέρασε στα ψιλά λόγω της νίκης αλλά η αλήθεια είναι ότι τα Τρίκαλα BC Aries πέρασαν από χειρουργείο διαιτητικό και στο Λαύριο όπως στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος (και σε αρκετά εντός) με αποκορύφωμα το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Πάτρα. Το πόσο «ματιασμένος» ήταν ο Σοκό για να φορτωθεί από νωρίς με φάουλ φάνηκε από την εμμονή του ενός διαιτητή να ρωτήσει δύο φορές στην γραμματεία σε κάποια φάση αν μετρήθηκε το φάουλ στον Άγγλο των Τρικάλων ή όχι!

Βιλανόβα

Το Πανεπιστήμιο του Βιλανόβα κατέκτησε τον τίτλο του NCAA και ο πρόεδρος των Τρικάλων BC Aries Βαγγέλης Φρύδας είχε κάθε λόγο να το πανηγυρίσει έξαλλα. Ήταν βλέπετε μέλος του προπονητικού τιμ του Βιλανόβα την σεζόν 1994-95!

Βίντεο

Παλιό μεν, καλό δε. Χθες στο fb είδα το βίντεο από την κλήρωση του κυπέλλου τον Δεκέμβριο όπου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάσης Μπουτζιώλης έβγαλε το μπαλάκι του Ολυμπιακού για να πέσει πάνω στα Χανιά. Επικό, ωστόσο δεν αποδεικνύεται ότι το είχε στήσει άσχετα αν Θωμαϊδης, Μπέος και σία κατηγόρησαν τότε τον δικό μας…

Κούγιας

Τώρα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΤ ασχολείται ο Κούγιας ο οποίος ξεσκονίζει τα του ΑΟΤ. Δεν κοιτά καλύτερα τα δικά του…

«ΦΛΟΥ»

…και εμείς τα δικά μας!