Μετάλλια για Ασκληπιό σε Φάρσαλα, Πτολεμαϊδα

φαρσαλαΠλούσιο σε μετάλλια ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τους ποδηλάτες του Ασκληπιού.

Την αρχή την έκανε ο Βάσκος Στέφανος τερματίζοντας 3ος  στην κατηγορία Ανδρών σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθη το Σάββατο στο άλσος  Φαρσάλων .

Επίσης οι μικροί αθλητές του συλλόγου Μέλλιος Παντελής και Μέλλιος Λεωνίδας κατέλαβαν την 7η και 8η θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΠΓΣ Λάρισας σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων, σε ένα όμορφο περιβάλλον με  διαδρομή υψηλών προδιαγραφών για αγώνες ορεινής ποδηλασίας, η οποία βρίσκονταν στην αρχαία ακρόπολη Φαρσάλων στην γενέτειρα του αρχαίου ήρωα Αχιλλέα .

βλαστη

Την επόμενη μέρα την Κυριακή οι αθλητές αναχώρησαν από Τρίκαλα με το εννιαθέσιο αυτοκίνητο που διαθέτει ο σύλλογος με προορισμό την Πτολεμαΐδα για να λάβουν μέρος σε ποδηλατικό  αγώνα ανάβασης.

Ο αγώνας εκκίνησε από την πλατεία Πτολεμαΐδας με τερματισμό στην Βλάστη απόστασης 30 χ.λ.μ.

Ο Ζώης Λευτέρης στην κατηγορία Εφήβων  που ήταν και το φαβορί , μετά από καταπληκτικό αγώνα εντυπωσιάζοντας τους πάντες ,ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ο οποίος κλήθηκε στην εθνική ομάδα από τον συμπολίτη μας ομοσπονδιακό προπονητή Σαλπαδήμο Στέργιο .

Επίσης στην ίδια κατηγορία ο Πάλλας Γιώργος κατέλαβε την 3η θέση υποσχόμενος πολλά για το μέλλον.

Στην κατηγορία Παίδων ο Ζτρίβας Αχιλλέας κατέλαβε την 3η θέση ένα ανερχόμενο ταλέντο για την Τρικαλινή ποδηλασία.

Στην κατηγορία Μάστερς  ο Ζώης Παναγιώτης κατέλαβε την 1η θέση  μετά από έναν δυνατό αγώνα με πολλές επιθέσεις , επίσης καλή εμφάνιση από τους Γκαγκανάτσιο Ευάγγελο και Αθανάσιο  .

Στην κατηγορία Όπεν εξαιρετικός ήταν ο Καίρης Βασίλης καταλαμβάνοντας την 3η θέση ενώ 5ος ήταν ο Κατσίκας Ηρακλής , 6ος ο Ματζανάς Αθανάσιος και καλή εμφάνιση από τον Πουλιανίτη Ευάγγελο.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς

 

Portioli, FLOW bike shop, ΓΚΑΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ τζάκια – αεραγωγοί , ΛΙΑΚΟΥΜΗΣ κοσμήματα-ωρολόγια, TRENCH, VOUTSELAS TRANS , GOLD HELLAS , ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ταβέρνα , ΚΟΓΙΑΣ ντόπια κρέατα Θεσσαλίας, ΦΑΛΤΑΚΑΣ μάρμαρα-γρανίτες , FETICCIO γυναικεία Ιταλικά υποδήματα .

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.