Πέτυχε και πήρε αναβολή η Παναχαϊκή

Η ομάδα της Πάτρας πήρε αναβολή στον αθλητικό δικαστή την Παρασκευή

 

 

Οι Αχαιοί πέτυχαν την αναβολή που επεδίωκαν στον αθλητικό δικαστή την Παρασκευή (18/03) και ως εκ τούτου δεν θα οριστεί ούτε το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό.

Ο νομικός εκπρόσωπος των «κοκκινόμαυρων», Δημήτρης Καρπετόπουλος τόνισε στην έδρα ότι ζήτησε άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο, προκειμένου να συζητηθεί η υπόθεση, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Ο Πρωτοδίκης, Ελευθέριος Βόμβας αρχικά έδειξε αρνητικός στο ενδεχόμενο αναβολής και είπε: «Η Παναχαϊκή παίζει από τον Ιανουάριο χωρίς πιστοποιητικό, πρέπει η υπόθεση να δικαστεί». Ωστόσο, ο Καρπετόπουλος απάντησε: «Δεν μπορούμε να απολογηθούμε μόνο με υπόμνημα. Θέλουμε κι εμείς να εκδικαστεί. Θα κατατεθεί η εγγυητική και θα πάρουμε πιστοποιητικό».

Τελικά, ο Βόμβας πείστηκε και έδωσε αναβολή στην Παναχαϊκή για την Πέμπτη (24/03), κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου η διοργανώτρια αρχή δεν θα ορίσει ούτε τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό. Εξάλλου, έκανε το ίδιο για το ματς με τον ΑΟ Χανιά, αφού θα περιμένει πρώτα την απόφαση που θα πάρει το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League. Όπως μετέφερε ο Βόμβας: «Να είστε έτοιμοι να συζητήσουμε την υπόθεση την Πέμπτη, γιατί δεν έχουμε περιθώρια για άλλες αναβολές». Πηγή lnews