Ματς θρίλερ με Λαύριο

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ËÁÕÑÉÏ / TRIKALA - LAVRIO

Από την Α2 συναρπαστικά είναι τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 25 ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα γίνει το Σάββατο (2/4, 17:00) στο Λαύριο όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τα Τρίκαλα BC Aries.

Στον αγώνα που έγινε στις 2 Ιανουαρίου εξαντλείται η ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην κατηγορία. Η θεσσαλική ομάδα είχε επικρατήσει με 81-77.

Στο τέλος της τρίτης περιόδου τα Τρίκαλα BC Aries έδειχναν να «καθαρίζουν» τη νίκη προηγούμενα με 66-53 όμως το Λαύριο πλησίασε στους δύο πόντους στα 14΄΄ πριν το τέλος (79-77). Ο Ρόμπινσον ωστόσο με βολές «κλείδωσε» τη νίκη των γηπεδούχων.

Ο Κόνγκερ με 12 πόντους και εννιά ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών ενώ 18 πόντους και πέντε ασίστ είχε ο Ρόμπινσον. Από την άλλη πλευρά ο Μπολντς είχε 24 πόντους και ο Κρουμπάλι 16 με οχτώ ριμπάουντ. Γενικότερα οι δύο ομάδες έχουν παράδοση στα… θρίλερ καθώς τα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην Α2 κρίθηκαν στην παράταση. Ήταν για την περίοδο 2012-2013 με το Λαύριο να κάνει το 2/2 επικρατώντας με 88-86 εκτός και 76-72 εντός έδρας έχοντας ως κορυφαίος και στα δύο παιχνίδια τον Σάκη Γιαννακόπουλο με 17 και 25 πόντους αντίστοιχα.

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES

*Δύο τάπες «ψάχνει» ο Όβι Σόκο για να φτάσει τις 11 και να φτάσει στη 2 η θέση της σχετικής λίστας της ιστορίας της θεσσαλικής ομάδας τον Κένεθ Κάντζι.

*Έξι πόντους μακριά από τους 100 είναι ο Γιάννης Καραθανάσης.

*Τον Γιώργο Αποστολίδη θα «πιάσει» στην 56 η θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια (273) στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο Γιώργος Τσιάρας.