Διακρίσεις αθλητών του Ποδηλατικού

Ο Ποδηλατικός Τρικάλων  συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας  ποδηλασίας δρόμου

 

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Π.Σ. Τρικάλων  συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας  ποδηλασίας δρόμου, που διεξάχθηκε στα Κανάλια Μαγνησίας. Πέντε μικροί ποδηλάτες από  την ακαδημία του ποδηλατικού  έλαβαν μέρος με επιτυχία κερδίζοντας και δύο μετάλλια, παράλληλα ωφελήθηκαν  με σημαντικές ποδηλατικές  εμπειρίες. Το Σάββατο 26 Μαρτίου έγινε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και την Κυριακή 27 Μαρτίου το αγώνισμα της αντοχής.

Στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια η Εύα Ντάκου ήταν 2η (αργυρό μετάλλιο) στην ατομική χρονομέτρηση.

Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια ο Ντίνος Ζιντζόβας 6ος   στην ατομική χρονομέτρηση.

Στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Χρήστος Ιακωβάκης κέρδισε το πρώτο του μετάλλιο τερματίζοντας  2ος  στην αντοχή και  4ος στην ατομική χρονομέτρηση. Ο Αποστόλης Ντάκος  7ος στην αντοχή και 8ος στην ατομική χρονομέτρηση. Ο Νίκος Καρατζούνης ήταν 10ος  στην ατομική χρονομέτρηση.

Τον Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ  τον στηρίζουν επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται έμπρακτα για την ανάπτυξη της ποδηλασίας και γενικότερα του αθλητισμού στην πόλη μας.  Τους ευχαριστούμε,  γι αυτό και αξίζει μια αναφορά σε αυτές τις επιχειρήσεις:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Συνεχίζονται με γοργό ρυθμό οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του «ΜΤΒ Προφήτη Ηλία 2016» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,  που θα διεξαχθεί την άλλη Κυριακή στις 10 Απριλίου. Ο Ποδηλατικός Τρικάλων έλαβε τις απαραίτητες εγκρίσεις από ΕΟΠ, Δήμο και είναι έτοιμος να παρουσιάσει έναν όμορφο αγώνα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ).

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοίνωσε την βαθμολογία των ποδηλατικών σωματείων για το πρώτο τρίμηνο του 2016. Ο Ποδηλατικός Τρικάλων βρίσκετε μέχρι στιγμής  στην 15η θέση με 255 βαθμούς,  ανάμεσα από 78 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Ο  στόχος  να βρεθούμε στις πρώτες 25 – 30 καλύτερες ποδηλατικές  ομάδες για το 2016 δείχνει εφικτός και αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που γίνετε στην ποδηλατική μας ακαδημία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους γονείς των αθλητών, που καταβάλουν  παράλληλες με εμάς προσπάθειες να βοηθήσουν τα παιδιά  να ασχοληθούν με το άθλημα ποιο ενεργά, δίνοντας τους  ευκαιρίες να συμμετέχουν σε ποδηλατικούς αγώνες.