Για το 10 Πανελλαδικό τουρνουά η Δήμητρα

Η Δήμητρα ετοιμάζεται εδώ και μήνες για τη διοργάνωση του 10ου Πανελληνίου Τουρνουά

 

Πιστή στο ραντεβού της η Ακαδημία ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων  για μια ακόμη χρονιά ετοιμάζεται εδώ και μήνες για τη διοργάνωση του 10ου Πανελληνίου Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πλέον όλες οι προδιαγραφές και τα εχέγγυα ώστε και φέτος να διεξαχθεί  ένα Τουρνουά υψηλών απαιτήσεων τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Περίπου 600 αθλητές από όλη την Ελλάδα θα πάρουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή από 25 έως 27 Απριλίου καθώς και πολλοί γονείς-επισκέπτες θα καταλύσουν σε όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής πράγμα που θα επιφέρει και μια καλή οικονομική τόνωση για αρκετούς επαγγελματίες της πόλης μας.

Το Τουρνουά θα έχει ως συνδιοργανωτές την περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων) , το δήμο Τρικάλων, το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας (ειδικότητα ποδοσφαίρου, υπό την επίβλεψη του αναπληρωτή καθηγητή κ. Ζήση Παπανικολάου) και θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Τρικάλων. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή ΠΑΕ και αρκετές γνωστές ακαδημίες όπως: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Ελπιδοφόρος Κηφισιάς – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Πανσερραϊκός – ΠΑΟ Διοικητηρίου – Ακαδημία Βουτυρίτσα – Ακαδημία Σερπάνου – Νίκη Μιχαήλ κ.α. Στις αρχές Απριλίου όταν  θα έχουν κλείσει και οι συμμετοχές θα ανακοινωθούν από τους υπευθύνους του Τουρνουά περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή που θα διεξαχθεί στη πόλη μας.