Δεν μπόρεσαν πάλι τα Κορίτσια

Τη ήττα με το ίδιο σκορ όπως και στο ματς του Α Γύρου γνώρισε η Γυναικεία ομάδα των Τρικάλων

 

Τη ήττα με το ίδιο σκορ όπως και στο ματς του Α Γύρου γνώρισε η Γυναικεία ομάδα των Τρικάλων

Στο ντέρμπι με τις Ελπίδες Καρδίτσας έκανε καλή προσπάθεια αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 0-1 από το γκολ της  Κόγγουλη

Τηρουμένων των αναλογιών και δεδομένων των δυσκολιών  οι αθλήτριες των τρικάλων είχαν  καλή παρουσία στο α ημίχρονο είχαν και  δυο φάσεις πολύ καλές για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευθούν.

Έτσι βρέθηκαν να  χάνουν με 1-0, όμως δεν το έβαλαν κάτω δεν παραδόθηκαν και κυνήγησαν την ισοφάριση. Μάλιστα είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η πρώτη από την Μαρλέν Μπαρμπόσα στο 81΄με ένα δυνατό σουτ που έξυσε το δοκάρι των Ελπίδων κι έφυγε άουτ …Και η δεύτερη στο 85’ με την κεφαλιά της Ντόκου (μετά το φάουλ της Γιανούλα) που έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκατοστά πλάγια από το κάθετο δοκάρι χάνοντας έτσι μια σπάνια ευκαιρία

Τρίκαλα(Γιώργος Λουλές):Χαρακοπούλου,Λάσκου,Ντόκου,Τζιώρα (66΄Τομαή),Γκατζογιάννη (87΄Βαϊτση),Γιαννούλα Ε., Λουλέ, Γεραγόρη, Μπαρμπόσα, Ευθυμίου,Κορδέλα (66΄Παναγιωτίδη).

Ελπίδες Καρδίτσας:(Τάκης Κουτσονασιος): Τσιλίκα, Σίμου, Αλεξίου, Χρυσοστόμου,Λιάκου,Πύθουλα,Κόλλια,Σάλκουνιτς,Ζντράφκοβιτς,Κόγγουλη,Στρετένοβιτς.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Τρίκαλα-Ελπίδες Καρδίτσας 0-1
Σεπολιακός-ΠΑΟΚ 0-3 α.α.
Αμαζόνες Δράμας-Ατρόμητος Αθηνών 1-1
Άρης-Εργοτέλης 3-0
Γλυφάδα-Χανιά 0-0