Ενίσχυση με Μπράουν τα Τρίκαλα BC Aries

brown_1

Δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα για τα Τρίκαλα BC Aries.

Με το που έγινε γνωστό ότι στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος Ντάουελ και Σόκο θα μείνουν εκτός δράσης τα Τρίκαλα BC Aries κινήθηκαν ταχύτατα για την κάλυψη των κενών. Ο Βίλιαλμσον είναι στα Τρίκαλα απο την Τρίτη για να αντικαταστήσει τον Ντάουελ το συμβόλαιο του οποίου θα λυθεί, και σήμερα αντί του Σόκο κατέφτασε στα Τρίκαλα ο Μπράντον Μπράουν. Ο Σόκο δεν θα φύγει απο τα Τρίκαλα, η ΚΑΕ θα πληρώνει το συμβόλαιο του και θα τον επαναφέρει στο ρόστερ μόλις γίνει καλά, δηλαδή σε έναν μήνα από τώρα.

Ο Μπράουν είναι ένας πολύπειρος power forward που είναι και δεινός σκόρερ, και καλός ριμπάουντερ και πολύ δυνατός μέσα στην ρακέτα. Αν ικανοποιήσει στο διάστημα που είναι στα Τρίκαλα ίσως εκτοπίσει στην συνέχεια από το ρόστερ τον Τιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον Μπράντον Μπράουν:

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Power Forward Brandon Brown (14/01/85, 2.01). Ο Brown αγωνιζόταν στην πρωτοπόρο της Α2 Ισραήλ Hapoel Giloboa έχοντας σε εννιά παιχνίδια μ.ο. 22,6 πόντους, 2,9 ασίστ, 9,6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Έχει πλούσιες παραστάσεις από Ευρώπη καθώς έχει αγωνιστεί σε Λιθουανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Κύπρο και Γαλλία.

Ο Brandon Brown θα προπονηθεί  το απόγευμα της Πέμπτης με τα Τρίκαλα BC Aries και αναμένεται να είναι στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Στην φωτό με τον έφορο των Τρικάλων BC Aries Απόστολο Μπραχάλα μετά την υπογραφή του συμβολαίου στα γραφεία της ΚΑΕ.