«300.000 ευρώ για πληροφορίες της επίθεσης κατά Λίβα

«300.000 ευρώ από ΟΣΦΠ για να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης στον Λίβα!»

«Βόμβες» έριξε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 radio 103,3». Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει 300.000 ευρώ για να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης στον δικηγόρο Αργύρη Λίβα. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Βλέπουμε με ιδιαίτερη απογοήτευση ότι επικρατεί η σιωπή σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στη δολοφονική επίθεση κατά του δικηγόρου Αργύρη Λίβα. Μια υπόθεση που πέρασε  στα «ψιλά» των ΜΜΕ και κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό, την στιγμή που διάφορες ανούσιες περιπτώσεις διογκώνονται και γίνονται πρώτα θέματα στα μέσα.

Και δεν είναι μόνον η υπόθεση του κ Λίβα. Είναι μια συνέχεια σε τέτοιες ιστορίες. Θυμίζω ότι πριν από λίγο καιρό ήταν ο κύριος Ζωγράφος που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση. Και στις δυο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να έχουμε νεκρό άνθρωπο. Για χιλιοστά γλίτωσε ο κύριος Ζωγράφος, για χιλιοστά δε βρήκε η σφαίρα την αρτηρία στο πόδι του κ Λίβα. Μιλάμε δηλαδή για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Να θυμηθούμε τις επιθέσεις κατά του κυρίου Τσαχειλίδη; Κατά του κυρίου Κουρίδη; Ποιός διέταξε αυτά τα χτυπήματα και ποιός πλήρωσε για αυτά;

Για να μη γελιόμαστε όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα χτυπήματα έρχονται από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Που έχει καθημερινή τριβή με τον υπόκοσμο, με τις μυστικές υπηρεσίες, που απειλεί χωρίς φόβο από εταιρικά τηλέφωνα λες και δεν είμαστε σε ευρωπαϊκή χώρα με νόμους. Πόσοι παράγοντες και άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν απειληθεί ξέρετε; Και αυτά δεν τα λέω εγώ, τα έχουν καταθέσει στην Αστυνομία. Όχι σε τηλεδίκες και σε στημένα πάνελ.