Τι έγραψαν για το ματς Τσιάρας και Καλλινικίδης

Για την 10η αγωνιστική της Basket League,  τα Τρίκαλα θα υποδεχτούν τον Αρκαδικό το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (19/12),

kallinikidis

 

 

Για την 10η αγωνιστική της Basket League,  τα Τρίκαλα θα υποδεχτούν τον Αρκαδικό το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (19/12),οι δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην βαθμολογία. Για την αναμέτρηση ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ οι Αβραάμ Καλλινικίδης και Γιώργος Τσιάρας.

 

ο blog του Αβραάμ Καλλινικίδη

 

“Φίλες και φίλοι για μια ακόμα φορά γράφω στην στήλη του ΕΣΑΚΕ λίγο πριν η ομάδα μας αναχωρήσει για τα Τρίκαλα.

Είναι το προτελευταίο παιχνίδι για το 2015, όμως είναι η τελευταία φορά που τα λέμε για το έτος αυτό. Ένα έτος, το οποίο είχε πολλές και σημαντικές στιγμές για εμένα και την ομάδα μου. Μέσα σε αυτό το έτος σφραγίσαμε την άνοδο στην BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά στην ιστορία μας και η Τρίπολη έζησε τρομερές στιγμές.

Παράλληλα σε αυτό το έτος ξεκινήσαμε να μαζεύουμε εμπειρίες στην κορυφαία κατηγορία, κάναμε την πρώτη μας νίκη και είδαμε μια εξαιρετική ανταπόκριση από τον κόσμο μας στο γήπεδό μας.

Είναι, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως το έτος αυτό, στα καθαρά αγωνιστικά, μας αφήνει μόνο χαμόγελα, καλή διάθεση και μεγάλη προσμονή για το τι μπορεί να φέρει το 2016. Πλέον, εμείς αυτό που κοιτάμε είναι την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Μια καλή και καλά στημένη ομάδα, η οποία στην έδρα της είναι ακόμη καλύτερη.

Ταξιδεύουμε με τους συμπαίκτες μου, χωρίς να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη. Είναι για μας πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι και πριν υποδεχτούμε τον Κόροιβο, αν καταφέρουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα θα έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα κοντά στον στόχο μας.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Μιας και είναι η τελευταία φορά που μιλάμε για το 2015 εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και κυρίως να βρίσκεται αυτές τις ημέρες δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάει και τον αγαπούν”.

Το blog του Γιώργου Τσιάρα

 

“Γεια χαρά σε όλους,

Μετά από μια μικρή διακοπή που είχε το πρωτάθλημα που την εκμεταλλευτήκαμε για να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας σε άμυνα και επίθεση, έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Ο Αρκαδικός είναι μια σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι για να κερδίσουμε. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια και πάθος για να την πετύχουμε.

Στην καθημερινότητα μας τώρα, η πόλη των Τρικάλων έχει φορέσει τα γιορτινά της για τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες μέρες που έρχονται! Στους δρόμους ακούγονται χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όλο αυτό το κλίμα ελπίζω να μαλακώνει τις καρδιές των ανθρώπων γεμίζοντας αγάπη τις ζωές μας…”