Οι αριθμοί στο ΠΑΟΚ – Τρίκαλα BC Aries

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÔÑÉÊÁËÁ / PAOK - TRIKALA

Με εκ διαμέτρου αντίθετο τρόπο ήρθαν οι εντός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ επί των Τρικάλων BC Aries τις δύο σεζόν που πέρασαν.

Με την… ψυχή στο στόμα πρόπερσι και με «100άρα» πέρυσι. Στην περίοδο 2013-2014 η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη έφερε τον «Δικέφαλο» στα όρια του πριν επικρατήσει με 82-77 καθοδηγούμενος από τους Χαραλαμπίδη (19) και Μπόγρη (17). Για τους Θεσσαλούς, 16 είχε ο Έβανς και 13 ο Ματαλών. Σε ένα αδιάφορο και για τις δύο ομάδες παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική της περσινής κανονικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ δεν είχε προβλήματα αφού επιβλήθηκε του αντιπάλου του με 105-73 με τον Γιώργο Δέδα να σημειώνει ρεκόρ καριέρας στην κατηγορία με 22 πόντους και 6/7 τρίποντα ενώ 14 πόντους με οχτώ ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ είχε ο Χρήστος Σαλούστρος. Για τα Τρίκαλα BC Aries 28 με εννιά ριμπάουντ είχε ο Τρέισι και 13 πόντους ο Τσούπκοβιτς.

ΠΑΟΚ *Ένα επιθετικό ριμπάουντ θα καταστήσει τον Βαγγέλη Μαργαρίτη τον 15 ο παίκτη στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τριψήφιο αριθμό. Παράλληλα θα «πιάσει» στη 14 η θέση της σχετικής λίστας τον Λόρενς Φάντεμπεργκ. *Έξι πόντοι χωρίζουν τον Νίκολα Μάρκοβιτς από τους 600 στο ελληνικό Πρωτάθλημα

ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES *Ένα ριμπάουντ χωρίζει πλέον τον Γιώργο Τσιάρα από τα 600 στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. *Κόντρα σε μία από τις πρώην ομάδες του, ο έμπειρος φόργουορντ θα φτάσει τις 260 συμμετοχές για να προσπεράσει τον Νέστορα Κόμματο και να φτάσει στην 62 η θέση της σχετικής λίστας. *Τρεις εύστοχες βολές χρειάζεται ο Νίκος Καλλές για να συμπληρώσει τις 100.