Μαραντας στο “τιμόνι” του ΑΟΤ- Tα πρώτα σχόλια

Η είδηση είχε βγει από χθες, επιβεβαιώθηκε όμως σήμερα με ανακοίνωση από την ΠΑΕ Τρίκαλα

fdf9c36aee7c2af2da4fa16535a86a5d_L

O Γιώργος Μαραντάς είναι ο 4ος κατά σειρά προπονητής της ομάδας και ο  αντικαταστάτης του Παναγόπουλου στο «τιμόνι» του ΑΟΤ

Η πρόσληψη ανακοινώθηκε το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου και η αλήθεια είναι πως  μάλλον «πάγωσε» τους τρικαλινούς φιλάθλους. Κάποιοι μάλιστα  τρόλαραν την επιλογή στα social media  με  αρνητικά σχόλια  που ανέβασαν ακόμα και στο face book της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Ωστόσο, γρήγορα το θέμα πήρε διάσταση και τελικά στο πόρταλ (face)της ομάδας εμφανίστηκαν δεκάδες like επικροτώντας και στηρίζοντας  την επιλογή της διοίκησης και του μεγαλομετόχου.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά.

Ο 42χρονος τεχνικός έχει περάσει από τον πάγκο του Οδυσσέα Αναγέννησης, της Λαμίας, του Μακεδονικού Νεάπολης, της Παναχαϊκής, του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, της Καβάλας, του Φωκικού, του Πανελευσινιακού και του Παναιγιάλειου.

Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Αντώνης Ανδρουλάκης, παλιός γνώριμος των Τρικάλων, καθώς ήταν βασικό στέλεχος του τεχνικού τιμ, όταν η ομάδα είχε ανέβει από την Γ’ Εθνική στην Β’. Ο κος Ανδρουλάκης έχει υπάρξει γυμναστής του ΟΦΗ στην Super League, αλλά και του Εργοτέλη στην μεγάλη κατηγορία και στην Football League.