Kαλιτζάκης: “Υπομονή για την ομάδα, δουλειά για τους Νέους”

Στην αθλητική εκπομπή της  «Λέσχης 97,6» μίλησε ο Γιάννης Καλιτζάκης και ξεκαθάρισε ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πολλά… μυστικά.

 

Στην αθλητική εκπομπή της  «Λέσχης 97,6» μίλησε ο Γιάννης Καλιτζάκης και ξεκαθάρισε ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πολλά… μυστικά. Είναι ένα και αυτό ακούει στο όνομα δουλειά!

Από εκεί και πέρα έκανε αναφορά και για την πορεία του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Για την ομάδα του ΑΟΤ στην Κ19

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ούτε εγώ το γνώριζα αυτό το πρωτάθλημα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είναι αρκετά δύσκολο. Από εκεί και πέρα για εμάς ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε μέσα από την ομάδα αυτή να βγάλουμε ποδοσφαιριστές που να μπορούν να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα. Και αυτό είναι το υγιές, διότι δεν μπορεί μια ομάδα να ματώνει οικονομικά για πάντα. Από την άλλη αυτό που λέω στους παίκτες είναι ότι για να πετύχεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπάρχει μόνο ένα μυστικό, αυτό της δουλειάς! Αυτός είναι ένας κανόνας και ένα μυστικό που δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς. Τώρα έχουμε στρέψει την προσοχή μας στον αγώνα του Σαββάτου στην Κέρκυρα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Στόχος όλοι οι παίκτες να είναι σε ετοιμότητα, αν κληθούν για να συμμετέχουν και στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας».

Δίνει όραμα ο Γιαλιάς

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησε την πορεία του στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ καλά. Θα μπορούσε να πάει και καλύτερα, αφού έχει όλες τις δυνατότητες για πρωταθλητισμό. Είναι σημαντικό που έχει έναν παράγοντα όπως ο Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος δίνει όραμα και προοπτική. Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που χρειάζεται μεγάλη υπομονή και σε κάθε αγώνα να δίνεις το καλύτερο εαυτό σου».

Για τον Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε τις σχέσεις μου με τον Παναθηναϊκό και είναι λογικό να είμαι στεναχωρημένος και προβληματισμένος με όλα αυτά. Βέβαια θεωρώ ότι η λύση είναι μια, να πέσουν πολλά χρήματα στην ομάδα για να βρεις τον δρόμο τους, δεν γίνεται διαφορετικά, ας είμαστε ρεαλιστές».