Καμία απόφαση, συλλαλητήριο και άρση απορρήτου σε Κοντονή!

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου  Κοντονή,  ζητάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

DD1E342E6E2E0D52342B9632A387C461

Η επίσημη απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου και οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι να καλέσει τον κόσμο σε ειρηνική κινητοποίηση το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το «τριφύλλι» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το θέμα των παραιτήσεων του Γιάννη Αλαφούζου και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. παραμένει ανοικτό, ενώ γι’ άλλη μια φορά η ΠΑΕ καταδίκασε τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα μέλη του σώματος για την πρόθεσης της παραίτησης του από την προεδρία.

Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την απόλυτη αντίθεσή τους και παράλληλα υπογράμμισαν ότι θα υποβάλουν και αυτά παραίτηση εφόσον εμμείνει ο κ. Αλαφούζος. Το θέμα παρέμεινε ανοιχτό.

Συζητήθηκε διεξοδικά η πρόταση αποχώρησης του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος και της κρισιμότητας της απόφασης, θα πρέπει να προηγηθούν Γενικές Συνελεύσεις από τα εμπλεκόμενα μετοχικά μέρη.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ δίχως περιστροφές καταδικάζει της πράξεις βίας και τα μεμονωμένα περιστατικά ρίψης φωτοβολίδων δύο ώρες πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα.

Η απόλυτα λανθασμένη και ανεκδιήγητη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει την έναρξη της αναμέτρησης, οδήγησε το Δ.Σ. της ΠΑΕ στην ομόφωνη απόφαση να απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του συλλόγου για ειρηνική κινητοποίηση την προσεχή Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μπροστά στην ιστορική έδρα μας. Σύνθημα μας είναι ένα: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Επιθυμία μας είναι η διαμαρτυρία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για την αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα ανομίας».


«Ποιοι συνομίλησαν με τον υφυπουργό;» 

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είχαν επαφές με τον υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, στη διάρκεια των όσων διαδραματίζονταν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το βράδυ του Σαββάτου, ζητάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» αναφέρουν:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε γνώση ότι σε μερίδα ΜΜΕ κατεγράφη ως ρεπορτάζ ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής επικοινωνούσε κατά το κρίσιμο δίωρο (18.15-20.15) των διαδραματιζομένων στο γήπεδο της Λεωφόρου την 21η Νοεμβρίου με ανθρώπους και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Κατηγορηματικά ανακοινώνουμε ότι ουδείς από τον Παναθηναϊκό είχε την οποιαδήποτε συνομιλία με τον κ. Κοντονή. Ως εκ τούτου εάν αρνηθούν τα δημοσιεύματα, απευθύνουμε το ερώτημα ”ποιοι τελικά συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;” και ζητούμε να διαταχθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διεξαχθεί έρευνα των συνομιλιών που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο δίωρο και οι οποίες οδήγησαν στην παντελώς λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει τη διεξαγωγή του αγώνα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.