ΒόλεΙ: Εκτός Κυπέλλου οι Ανδρες του Ακληπιού

Δεν συνεχίζουν στη διοργάνωση του κυπέλλου οι Ανδρες του Ασκληπιού  μετά την ήττα στη Λαμία

 

 

EFHBOOI

Στη φωτό οι Εφηβοι του Ασκληπιού

 

 

Μία νίκη και μία ήττα για τα αναπτυξιακά τμήματα του Ασκληπιού στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εκτός της συνέχειας του κυπέλλου οι άνδρες μετά την ήττα στη Λαμία. Οι έφηβοι δεν τα κατάφεραν στο Κλειστό των Τρικάλων απέναντι στο ΣΠΑΚ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 ενώ οι νεάνιδες συνέχισαν το αήττητο επικρατώντας με 3-0 επί του Φιλ/κού Λάρισας

 

Πρωτάθλημα εφήβων

Ασκληπιός-ΣΠΑ Καρδίτσας

0-3

            Δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι απέναντι στον γειτονικό ΣΠΑΚ γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Τα σετ 1ο 16-25, 2ο 14-25, 3ο 13-25

 

Συνθέσεις

Ασκληπιός  (Γούλας Θ.) Βαίόπουλος Ε. Βαρδούλης Σ. Βαρδούλης Ι. Ντούλας Χ. Σταφυλάς Ν. Αναγνώστου Π. Τσιγαρίδας Λ. Θάνο Μ. Αναγνώστου Α. Νήρας Α.

 

Κύπελλο ανδρών

Φιλ/κός Λαμίας-Ασκληπιός

0-3

            Δεν τα κατάφεραν οι άνδρες του Ασκληπιού στο νοκ-άουτ παιχνίδι για το κύπελλο. Ηττήθηκαν στην Λαμία από τον τοπικό Φιλαθλητικό με 3-0 βγαίνοντας έξω απ΄ την συνέχεια του θεσμού

Τα σετ 1ο 25-19, 2ο 25-20, 3ο 25-16

 

Συνθέσεις

Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Λιανός Α. Γεωργίου Η. Βαϊόπουλος Β. Νήρρας Α. Αναγνώστου Α. Θάνο Μ. Αναγνώστου Π.

 

Πρωτάθλημα Νεανίδων

Ασκληπιός-Φιλ/κός Λάρισας

3-0

            Άλλη μια νίκη για τις νεάνιδες του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα της περιφέρειας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Επιβλήθηκαν στο δημοτικό Τρικάλων του Φιλ/κού Λαρισαϊκού με 3-0, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την συνέχεια του θεσμού.

Τα σετ 1ο 25-18, 2ο 25-13, 3ο 25-5

 

Συνθέσεις

Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Ντιρογιάννη Α. Μακράκη Γ. Προβίδα Κ. Γκουτσιούπα Ε. Γεωργίου Μ. Βράκα Ρ. Αναγνώστου Ε. Χύτα Μ. Κοτσίρα Δ. Παπαθεοδώρου Ε. Τσιούκα Γ. Βαλληνδρά Ε. Γατσά Ε.

 

Φιλ/κός Λαρισαϊκός (Τσαπραλή Χ.) Κουμπούρα Σ. Μπάλλα Σ. Μπουρλή Ι. Μητσογιάννη Δ. Γαλογαύρου Μ. Ντουλμπέρη θ. Σταμπουλή Ι. Κοντογιάννη Χ. Παπαγιάννη Φ. Γκαμζάρη Φ. Ριζομάρκου Ν.