Σούπερ “διπλό” το Ριζαριό στην Μπάρα

Το πιο χορταστικό και γεμάτο ματς της πρεμιέρας έγινε στην Μπάρα όπου το ΡΙζαριό έκανε ποδαρικό με διπλό κερδίζοντας 3-5 τον ΑχιλλέαMPARA RIZARIO

 

Η αναμέτρηση πέρα από τα 8 γκολ είχε  Δοκάρια, πέναλτι, αποβολή, αλλά και πολλές ευκαιρίες και πολλά γκολ. Είχε όμως και προβληματισμό αλλά και διδάγματα.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ όταν ο Κορδέλας  έκανε το 1-0.Το Ριζαριό δεν άργησε να ισοφαρίσει. Στο 20’ ο Χρ. Μεσιακάρης με πέναλτι έγραψε το  1-1.Στο  23’, ο Αλούσι με πέναλτι και αυτός έκανε  το 2-1.Στο 27’ ο Παπαποστόλου πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια από αριστερά αλλά το σουτ που έκανε βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε στα χέρια του Ντιλιλίγκα.

Στο 32’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν σημαντική προσπάθεια με σουτ του Ψωμά στο δεξί δοκάρι του Τσέκα, ενώ στο 36’ σουτ του Καψιώχα Π. από δεξιά κατέληξε άουτ, όπως και το σουτ του Ψωμά στο38’.

Νέα ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους στο 42’με τον Τεντολούρη,

Στο 51’ ο DAIGI αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στη συνέχεια ο Χρυσούλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ψωμάς με κοντινό σουτ έκανε το 3-2.Στο 64’  ο Θανόπουλος έκανε το 3-3.Στο 70’  ο Παπαποστόλου με νέο πέναλτι έγραψε το 3-4.και στις καθυστερήσεις ο Χασιώτης ξέφυγε στην αντεπίθεση και απέναντι στον Ντιλιλίγκα διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

ΑΧ ΜΠΑΡΑΣ Ντιλιλίγκας, Μπίλλας (72’ Ταβακάς), Παπαχρήστος, Τσιρωνάς, Παππάς, Κορδέλας, Αλούσι, Χρυσούλας (83’ Κοθράς), Ψωμάς,Παπακώστας, Κεφαλάς.

ΡΙΖΑΡΙΟ Τσέκας, Μεσιακάρης Δ., Σαλταγιάννης, Μεσιακάρης Κ., Καλιακούδας (58’ Θανόπουλος), Σφήνας, DAIGI, Παπαποστόλου Γ., Μεσιακάρης Χρ. ( 75’ Θώμος), Καψιώχας Π., Τεντολούρης (86’ Χασιώτης).