Ο Ιντέγε μίλησε για τους… Ζουλού της premier league

Έρευνα, σύμφωνα με την οποία αρκετοί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές της Premier League δίνουν περιουσίες σε μάγους,

F7FDD8EAEB34BD7DF1F1164F2D72A5FE

Έρευνα, σύμφωνα με την οποία αρκετοί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές της Premier League δίνουν περιουσίες σε μάγους, προκειμένου να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα χωρίς τραυματισμούς, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Σύμφωνα με την έρευνα, Αφρικανοί παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στην Ευρώπη στηρίζουν την καριέρα τους σε μάγους της φυλής των Ζουλού. Η «Sun» φιλοξενεί για το συγκεκριμένο θέμα δηλώσεις του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

«Ξέρω παίκτες που έχουν εμπλακεί με άνδρες των Ζουλού και δεν μπορούν να ξεφύγουν. Είναι παγίδα. Ίσως να έχουν κάποια οφέλη για λίγο, αλλά στο βάθος του χρόνου πληρώνουν γι’ αυτό. Οι Ζουλού έχουν μεγάλη επιρροή. Αυτοί είναι άνδρες που προσπαθούν να γίνουν πλούσιοι και σου λένε ότι μπορούν να κάνουν τη ζωή σου τέλεια. Αν αυτά τα πράγματα έπιαναν, τότε καλύτερος παίκτης της χρονιάς θα ήταν αντί του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο ένας Αφρικανός παίκτης. Θα συμβούλευα να μην ακολουθούν αυτή τη μέθοδο, αλλά είναι επιλογή τους, δεν μπορώ να τους εμποδίσω» δήλωσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

Τα σχόλια είναι κλειστά.