ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Εικονική μεταβίβαση μετοχών στον ΠΑΟ»

Ανακοίνωση σύσταση έκανε σήμερα ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Πασσάς, με τοποθέτησή του.

CA9F0ED643772DC0299174F85CCAAEB3

Σύσταση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός «να μην βιάζονται και να προσπαθούν τουλάχιστον να αποτυπώνουν με ακρίβεια το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων», έκανε σήμερα ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Πασσάς, με τοποθέτησή του.

Η δήλωσή του αφορά την προσωρινή αναστολή της απόφασης της ΕΕΑ από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, κατόπιν της οποίας ο Μάνος Παπαδόπουλος παραμένει πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. «Η πασιφανής εικονική μεταβίβαση των μετοχών από τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο στον υπάλληλό του θα επιβεβαιωθεί και από την ελληνική δικαιοσύνη», καταλήγει ο Πασσάς.

Αναλυτικά η δήλωση του νομικού συμβούλου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρη Πασσά, αναφέρει:

«Φαίνεται πως οι νομικοί εκπρόσωποι της ΚΑΕ ΠΑΟ αισθάνονται απεγνωσμένα την ανάγκη να πανηγυρίσουν μια δικαστική επιτυχία σε βάρος του Ολυμπιακού και των ιδιοκτητών του.

Έτσι, σπεύδουν να βαφτίσουν ως “νίκη” μια προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου, την οποία απέσπασαν με τον ισχυρισμό ότι δεν προλάβαιναν να αλλάξουν την μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ και να καταθέσουν εμπρόθεσμα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΕΑ για την έκδοση του απαιτούμενου πιστοποιητικού συμμετοχής.

Δηλαδή, με την επίκληση λόγου που δεν έχει σχέση με την ουσία της υπόθεσης και χωρίς φυσικά να ακουστεί η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, αντίθετα με όσα προέβαλαν δημόσια, η προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου πιθανολόγησε ότι είναι αβάσιμοι οι λοιποί ισχυρισμοί της ΚΑΕ ΠΑΟ σχετικά με την νομιμότητα της απόφασης της ΕΕΑ και τους απέρριψε.

Ας μην βιάζονται, λοιπόν και ας προσπαθούν τουλάχιστον να αποτυπώνουν με ακρίβεια το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πασιφανής εικονική μεταβίβαση των μετοχών από τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο στον υπάλληλό του θα επιβεβαιωθεί και από την ελληνική δικαιοσύνη».

ΚΑΕ ΠΑΟ: «Δεν ασχολούμαστε…»

Λίγη ώρα αργότερα, το μόνο που ήρθε ως απάντηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στη δήλωση του νομικού συμβούλου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ήταν η διαρροή «Δεν ασχολούμαστε…»!

Αυτό ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι», καθώς έτσι κι αλλιώς, από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, αφού η νομιμότητα της μεταβίβασης των μετοχών θα αποφασιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.