ΕΟΚ: «Συντονισμένη προσπάθεια για αναστάτωση στην Εθνική»

Θέση πήρε η Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ για την κριτική που ακολούθησε μετά τον αποκλεισμό από την τετράδα της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ.

1ECE53FF763F59E764403CCCBFEA4D2F

 

Με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε επιτυχημένη την παρουσία στη διοργάνωση και δεσμεύτηκε ότι με ψυχραιμία θα πάρει όποιες αποφάσεις απαιτούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Από την ημέρα ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ανδρών στο Ευρωμπάσκετ, με κατάληξη την πέμπτη θέση και την πρόκριση στο Προολυμπιακό τουρνουά με απολογισμό επτά νικών και μίας ήττας με διαφορά δύο πόντων, παρακολουθούμε μια συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας αναστάτωσης, εντυπώσεων και πλήρους ισοπέδωσης της παρουσίας της ομάδας στα γήπεδα της Κροατίας και της Γαλλίας, των παικτών, του προπονητή και των συνεργατών του.

Μιας παρουσίας που σε μια πρώτη εκτίμηση κρίνεται ως επιτυχημένη, αφού πέραν των προαναφερθέντων αποτελεσμάτων, επιτεύχθηκε και ο δεύτερος μεγάλος στόχος που ήταν η πρόκριση για το Προολυμπιακό τουρνουά. Επειδή όμως η Εθνική ομάδα για εμάς είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ρητά τον φίλαθλο κόσμο ότι με ψυχραιμία, μεθοδικότητα και σίγουρα όχι πριν καν ολοκληρωθεί η διοργάνωση που συμμετείχαμε, θα εκτιμήσουμε την κατάσταση, τα δεδομένα που υπάρχουν και θα ανακοινώσουμε το πλάνο για τη συνέχεια που έχει ως μεγάλο στόχο την παρουσία του ελληνικού μπάσκετ για μία ακόμα φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες».

SONY DSC

Τα σχόλια είναι κλειστά.