Φιλική νίκη ΑΕΦ στα Φάρσαλα

AEF-Farsala_610x400
Πρώτη νίκη για την ΑΕΦ με 1-3 στα Φάρσαλα με αντίπαλο τον τοπικό Αχιλλέα.

Οι παίχτες του Τάκη Ρούσα μπήκαν δυνατά από την αρχή, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος της Λάρισας, η οποία μάλιστα έχει σαν στόχο φέτος, τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ εθνική. Να σημειωθεί ακόμα ότι η ομάδα του Αχιλλέα, ενισχύθηκε φέτος με αρκετούς παίχτες από Β’ και Γ’ εθνική όπως οι Νεμπεγλέρας από ΑΕΛ, Οικονόμου από Αναγέννηση Καρδίτσας, και άλλοι.

Το σκορ άνοιξε στο 29’, μετά από σουτ του Μίλκοβιτς από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής έδειξε της άσπρη βούλα. Ο Νικούλης ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 0-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αχιλλέας έφερε το παιχνίδι στα ίσα με φάουλ που εκτέλεσε ο Κουρούμαλος από πλάγια δεξιά. Η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα χωρίς να τη βρει κανένας και καταλήγοντας στα δίχτυα του Ντάσκα. Στο 64’ ο Ιακωβάκης, διείσδυσε στην αντίπαλη άμυνα από πλάγια αριστερά και με σουτ από δύσκολη θέση πέτυχε το 1-2. Οι παίχτες της ΑΕΦ δεν σταμάτησαν εκεί και στο 72’, ήταν η ώρα του Διβανέ, ο οποίος με ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, και με ένα σουτ κεραυνό έκανε το τελικό 1-3.

Οι δύο ομάδες έδωσαν εκ νέου ραντεβού για το απόγευμα της Τετάρτης 19/8, στο Δημοτικό Στάδιο Φαρκαδόνας, στις 6.
Αχιλλέας Φαρσάλων: Γκικούδης, Οικονόμου, Τσανάκας, Φιλοιπούλης, Πατσούρας, Νεμπεγλέρας, Αντωνιάδης, Τσετιροκλής, Αναγνώστης, Μπλατσέρι, Κουρούμαλος.

Α.Ε. Φαρκαδόνας: Ντάσκας, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Ιακοβάκης, Νικούλης, Ζαφειρίου, Κουλτσιάκης, Μίλκοβιτς. Έπαιξαν και οι Πατσιαλής, Παλιγιάννης, Τσιούκας, Κοντοβάς, Σταμέκος, Διβανές, Μπασιάκας, Παπανδρέου, Πολυζόπουλος, Τριφουνόβιτς, Γκουντρουμπής.