«Νίκη για να απλοποιήσουμε τη ρεβάνς», είπε ο Αναστασίου

Ξεκάθαρος  για  το στόχο του Παναθηναϊκού στο αυριανό πρώτο ματς των play off του Europa League με την Καμπάλα ήταν ο Γιάννης Αναστασίου

 

Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το στόχο του Παναθηναϊκού στο αυριανό πρώτο ματς των play off του Europa League με την Καμπάλα ήταν ο Γιάννης Αναστασίου λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, σήμερα το πρωί, για το Μπακού. Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος των «πρασίνων» στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, καθώς όπως τόνισε ο 42χρονος τεχνικός «θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα στη ρεβάνς».

«Η Καμπάλα δεν έχει σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη, αλλά είναι μία ομάδα που έχει περάσει δύο γύρους στη διοργάνωση και αυτό κάτι μας δείχνει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η πρόκριση στους ομίλους», ανέφερε αρχικά ο Αναστασίου και στη συνέχεια μίλησε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες ενόψει της αναμέτρησης:

«Δεν μας επηρεάζουν αυτά που ακούγονται και γράφονται. Εμείς πάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσουν και το παιχνίδι, αφού πρόκειται για έναν αγώνα της UEFA και δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα στον επαναληπτικό».

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Τελάντερ.

Εκτός αποστολής για το ματς τέθηκαν οι Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Δώνης, ο Κλωναρίδης που ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο τιμωρημένος Σάντσεθ και ο Εσιέν που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.