ΦΛΟΥ: Η λιακάδα, η εκστρατεία και η μουρμούρα!

11092145_828334920553156_2277596947053832531_nΚυριακάτικη λιακάδα στο Βελεστίνο!

Ήλιος

Το μόνο που απολαύσαμε στο Βελεστίνο ήταν ο ήλιος και η φύση πέριξ του γηπέδου. Γιατί από μπάλα…

Τρίποντο

Το θετικό είναι ότι ήρθε το τρίποντο εύκολα και χωρίς απώλειες σε τραυματισμούς και κάρτες. Το μυαλό όλων μοιραία είναι στο παιχνίδι – τελικό της μεθεπόμενης Κυριακής στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη.

Λεωφορείο

Και οι παλαίμαχοι ναυλώνουν λεωφορείο για να βρεθούν στην Άρτα ενώ είναι βέβαιο ότι θα ναυλωθούν ένα ή και περισσότερα λεωφορεία από τους οργανωμένους.

Εισιτήρια

Απομένει βέβαια να δούμε τι θα κάνει ο Καραϊσκάκης με το θέμα των εισιτηρίων γιατί αυτό που θέλουν οι Αρτινοί είναι προφανώς να βρεθούν όσο το δυνατόν λιγότεροι Τρικαλινοί στο γήπεδο τους.

Καθάρισε

Καθάρισε μέσα σε δύο λεπτά ο Καραϊσκάκης μέσα στην Νεοκαισάρεια. Μετά το 25’ ο Παπάς του χωριού και οι διοικούντες απόλαυσαν τα σουβλάκια στην καντίνα!!!

Αναμονή φιέστας

Στον Πρόδρομο αναμένουν την απόφαση της επιτροπής εφέσεων για να πανηγυρίσουν και επίσημα. Για τον λόγο αυτό ανέβαλλαν την φιέστα της Κυριακής. Αισιοδοξούν ότι θα κερδίσουν την έφεση παρά το γεγονός ότι οι του Δενδροχωρίου έχουν ρίξει στην υπεράσπιση τους τον Αλέξη Κούγια!

Ακραίο σενάριο

Μπορεί όλοι να θεωρούμε ότι τα Τρίκαλα BC Aries θα παίζουν και του χρόνου στην Α1 αλλά υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο που τα στέλνει στην Α2! Ποιο είναι αυτός; Τα Τρίκαλα θα υποβιβαστούν αν χάσουν τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν με Ρέθυμνο (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) και ταυτόχρονα ο Πανελευσινιακός κάνει το κόλπο γκρόσο και κερδίσει την Τετάρτη στην έδρα του τον Παναθηναϊκό και το Σάββατο στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό!!! Σενάριο ακραίο, αλλά υπαρκτό που μάλλον δεν το σκέπτονται ούτε οι Ελευσίνιοι!!!

Μουρμούρα

Η φυγή του Αλεξάντερ δημιούργησε μία σχετική μουρμούρα στο στρατόπεδο των Τρικαλινών φιλάθλων. Η αλήθεια είναι ότι όλοι θέλαμε να δούμε τον Αλεξάντερ σε ένα ακόμη παιχνίδι αλλά σε μία εποχή που τα χρήματα είναι δυσεύρετα και το μπάτζετ πρέπει να κλείσει με όσο το δυνατόν μικρότερη ζημιά έγινε η συμφωνία. Με τις πόρτες ωστόσο να παραμένουν ορθάνοιχτες για την νέα σεζόν…

Χειροκρότημα

Πάντως καλό θα είναι να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι την Τετάρτη στο γήπεδο για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ αξίζουν το χειροκρότημα για την παραμονή στην κατηγορία που ήταν άλλωστε και ο βασικός στόχος.

Σχεδιασμός

Το Σάββατο τελειώνει το πρωτάθλημα για τα Τρίκαλα, από την Κυριακή αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν. Με γνώμονα τα φετινά  λάθη πρέπει να σχεδιαστεί η νέα σεζόν…

«ΦΛΟΥ»

…αρκεί να τα αποφύγουν…