Ευχαριστήριο και αιχμές

trikala-telos-1000_watermarkΑπό το ΔΣ του ΑΟΤ για την άνοδο

Το Δ.Σ του Α.Ο.Τρίκαλα ευχαριστεί  όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας , που παρ’ όλες τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, έκανε περήφανους όλους τους τρικαλινούς και οδήγησαν την ιστορική ομάδα μας στην football league.

Η επιτυχία μάλιστα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με τον τρόπο που επιτευχθεί, καθώς απέδειξε ότι η ιστορία μιας ομάδας μπορεί να μην αγωνίζεται αλλά χαλυβδώνει και γιγαντώνει την προσπάθεια όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από τον υπέροχο κόσμο μας, που ακολούθησε και συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή στο εγχείρημα της αναγέννησης του Α.Ο.Τρίκαλα και την επάνοδο  στις κατηγορίες που του αρμόζουν.

Θα ήταν παράλειψη δε να μην αναφερθούμε ιδιαίτερα στον φίλαθλο κόσμο μας

που βρέθηκε στο γήπεδο Αγ.Αναργύρων ,εντός και εκτός αυτού ,την Κυριακή 17-05 2015 και με τη θερμή και συνεχή υποστήριξή έγιναν ένα με την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας.

Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες και την ταλαιπωρία που υπέστησαν , γιατί κάποιοι μάλλον έτρεμαν ακόμα και στην ιδέα ότι η ομάδα θα αγωνιζόταν στον πιο κρίσιμο αγώνα της με το μεγάλο της όπλο , έστω και εάν άλλοι μπορεί να μην κατόρθωσαν να προσεγγίσουν  ποτέ τον χώρο της συνάντησης ή άλλοι παραβρέθηκαν αλλά κάποιοι επέλεξαν να βλέπουν συνεχώς μαύρο (λινάτσα) μπροστά τους, διατήρησαν την ψυχραιμία ,παρόλη την πικρία τη δυσφορία και την αγανάκτηση που βιώσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής τους και με κόσμιο τρόπο συμπαραστάθηκαν στην αγαπημένη τους ομάδα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Εμείς όλου αυτούς τους ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς και τονίζουμε ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ανεξαρτήτως από τη θέση που κατέχει ο καθ’ ένας ώστε οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα μας να αποτελέσουν για παρελθόν για πάντα.