Μπάμπης Δεληλίγκας: «Ο ΑΟΤ στην κόψη του ξυραφιού»

deliligkas

Η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται πλέον στην… κόψη του ξυραφιού.

Την ερχόμενη Κυριακή δίνει ένα κρίσιμο και καθοριστικό, σε μεγάλο βαθμό παιχνίδι με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια της Πιερίας και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει όλοι οι τρικαλινοί φίλαθλοι να συμπαρασταθούν στην ομάδα έτσι ώστε και οι παίκτες να νοιώσουν ότι παίζουν μέσα στη δική τους έδρας.

Πρέπει όλοι βέβαια να καταλάβουμε πως εκτός από τη δόξα που θα λάβει η ομάδα με την ενδεχόμενη άνοδό της σε μεγαλύτερες κατηγορίες, θα φέρει και πολλά οφέλη στην τοπική μας κοινωνία αλλά και γενικότερα στο νομό Τρικάλων. Αναφέρομαι φυσικά στον αθλητικό τουρισμό που μπορεί να στηρίξει μέχρι σε έναν βαθμό τους επιχειρηματίες του νομού μας. Η παρουσία του ΑΟ Τρίκαλα σε μεγαλύτερη κατηγορία… σημαίνει πως θα περνούν το κατώφλι του Σταδίου ομάδες εγνωσμένης αξίας οι οποίες θα έχουν και τους δικούς τους φιλάθλους φυσικά.

Όλοι μας λοιπόν θα πρέπει να πιστέψουμε πως η ομάδα ανήκει σε όλους τους Τρικαλινούς και θα πρέπει όλοι μας να συμπαρασταθούμε σε εκείνους που έχουν τις τύχες του ΑΟ Τρίκαλα στα χέρια τους. Για μένα προσωπικά αυτοί οι άνθρωποι είναι  κατά κάποιον τρόπο «ήρωες» καθώς στηρίζουν οικονομικά της ομάδα στη δύσκολη εποχή που ζούμε σήμερα.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω τη δική μου έκκληση στις αρχές του τόπου… δηλαδή στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τους τέσσερις δήμους του νομού, το Επιμελητήριο Τρικάλων, την ΕΑΣ Τρικάλων και το ΚΤΕΛ Τρικάλων να συνεργαστούν έτσι ώστε να βρεθεί ο τρόπος να γίνει πραγματικότητα η μαζική μετακίνηση φιλάθλων τόσο στο ματς της Νεοκαισάρειας όσο και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα.

 

Μπάμπης Δ. Δεληλίγκας

Πρώην αντινομάρχης Τρικάλων

Πρώην αντιδήμαρχος Τρικκαίων