“Μπήκαν μέσα στα δίχτυα” οι Αμαζόνες

Με βαρύ σκορ ηττήθηκαν οι Αμαζόνες Καλυβίων στο ματς με την πρωτοπόρο του θεσσαλικού ομίλου ΑΕ Λάρισας στη δράση της Κυριακής των Βαίων, το τρικαλινό συγκρότημα γνώρισε βαριά ήττα (με 0-6

SONY DSC

Με βαρύ σκορ ηττήθηκαν οι Αμαζόνες Καλυβίων στο ματς με την πρωτοπόρο του θεσσαλικού ομίλου ΑΕ Λάρισας στη δράση της Κυριακής των Βαίων, το τρικαλινό συγκρότημα γνώρισε βαριά ήττα (με 0-6 μάλιστα) από το συγκρότημα της Λάρισας ,  μένοντας έτσι σε μια πενιχρή  συγκομιδή βαθμών   στον φετινό μικρό μαραθώνιο της Γ’ Κατηγορίας.

Στην κόντρα με την πρωτοπόρο του ομίλου οι αθλήτριες του Θ. Κατράνα  δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά αντεξαν μέχρι το 30’ και μετά δέχτηκαν 4 γκολ στο ημίχρονο, η αλήθεια είναι πως υστέρησαν και έτρεχαν πίσω από τις αντιπάλους τους , ωστόσο κέρδισαν τις εντυπώσεις αφού έπαιξαν αυτή τη δυνατή κόντρα βάζοντας πολλά νέα κορίτσια στο γήπεδο, δημιούργησαν μάλιστα κι έχασαν μερικές  ευκαιρίες και τελικά 0-6 μάλλον είναι υπερβολικό για την εικόνα που έβγαλε η συνάντηση.

Αμαζόνες: Γκρέμου, Παπαπολυκάρπου, Σταμπουλίδου, Σακκά, Μπαντή, Κουτσώνα. Φ, Κουτσώνα. Ο, Μέτσιου, Αγγελάκη(55’ Πανταζή), Τσακνάκη, Πεταλούδα.