Αντίστροφη μέτρηση για το Τουρνουά της Δήμητρας

 

Πυρετωδώς προετοιμάζονται οι άνθρωποι της Δήμητρας  για το 9ο Πανελλήνιο Τουρνουά ποδοσφαίρου Παιδικών ομάδων που θα διεξαχθεί στη Μπαλκούρα από 6 έως 9 Απριλίου.

SONY DSC

Η Δήμητρα/Απόλλων πιστή στο ραντεβού της και φέτος, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, είναι έτοιμη να υποδεχθεί δεκάδες αθλητές (περίπου 600) από όλη την Ελλάδα με σκοπό το παιχνίδι, την ανάδειξη ταλέντων και την κοινωνικοποίηση. Πέρα από τα παραπάνω, το τουρνουά είναι μια καλή ευκαιρία για τη γνωριμία με τις ομορφιές του νομού μας καθώς και την οικονομική τόνωση της ευρύτερης περιοχής αφού μαζί με τους γονείς, περίπου 1000 άνθρωποι θα επισκεφτούν και θα καταλύσουν στη πόλη μας για 3 ημέρες.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλές και αναγνωρισμένες Ακαδημίες απ’ όλο τον Ελλαδικό χώρο όπως: Ηρακλής – Δόξα Δράμας – Ρεθυμνιακός – Κηφισιά – Βουλιαγμένη – Γιαννιτσά – Πτολεμαΐδα – Τοξότης Λάρισας – Στυλίδα – Ακ. Βουτυρίτσα – Ακ. Σερπάνου.

Το 9ο Πανελλήνιο Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με τη περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφεριακή Ενότητα Τρικάλων, τον Δήμο Τρικάλων, την υποστήριξη της ειδικότητας Ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας (υπό την επίβλεψη του αναπληρωτή καθηγητή Dr Παπανικολάου Ζήση( Ph.D,  Ed.M. ) και φυσικά υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Τρικάλων