Σε καλή φόρμα ο Ρεντζιάς!

ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ ÔÙÍ ÂÅÔÅÑÁÍÙÍ ÊÁËÁÈÏÓÖÁÉÑÉÓÔÙÍ ÅËËÁÄÁÓ ÊÁÉ ÔÇÓ ÄÉÅÈÍÏÕÓ ÅÍÙÓÇÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÊÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÅÍÉÓ×ÕÓÇ ÔÏÕ ÐÁÉÄÉÊÏÕ ×ÙÑÉÏÕ SOS ÐËÁÃÉÁÌÁÑÉÏÕ

Συμμετείχε στο παιχνίδι των βετεράνων στο Nick Galis Hall

Περί τους 2.500 φιλάθλους, βρέθηκαν στο Nick Galis Hall για να παρακολουθήσουν το ματς των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, με τους Αστυνομικούς, που στόχο είχε να ενισχύσει το Παιδικό Χωριό SOS, στο Πλαγιάρι.

Με τους βετεράνους αγωνίστηκε και ο Ευθύμης Ρεντζιάς ο οποίος σημείωσε έξι πόντους και έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ίσως να μπήκαν και σκέψεις στον Κώστα Φλεβαράκη ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι!κξβ

1513736_10206861145349509_807386928798207432_n

Οι… γνώστες του είδους επικράτησαν 87-64,με το αποτέλεσμα να είναι το τελευταίο που μέτρησε αυτό το απόγευμα. Με τους Βετεράνους, αγωνίστηκαν οι Γαλακτερός, Λιαδέλης, Παπαλουκάς, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Μπουντούρης, Λάππας, Πρέλεβιτς, Γιαννούλης, Κακιούσης, Ρεντζιάς, Κωσταντινίδης, Μασλαρινός, Γιαννουζάκος και Χρυσανθόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος σχολίασε ότι “ο σκοπός είναι μεγάλος. Συγχαρητήρια στην αστυνομία, στους συναθλητές μου. Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται συχνά, να ερχόμαστε και να βοηθάμε τα μικρά παιδιά όσο μπορούμε. Θυμόμαστε τα παλιά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα παλιά. Ότι έγινε στο γήπεδο, έγινε. Είμαστε όλοι μια παρέα, είμαστε φίλοι… Θέλω να πιστεύω ότι βοηθήσαμε τα παιδιά τότε, να φύγουν από άσχημα και να μπουν μέσα στα γήπεδα. Και τώρα ότι μπορούμε να το κάνουμε, θα το κάνουμε“. Τον ρώτησαν γιατί δεν έπαιξε και απάντησε “είμαι τραυματίας! Τραυματίστηκα στο τάβλι! Ό,τι παίξαμε, παίξαμε“.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης κάθισε στον πάγκο των Βετεράνων, για να δηλώσει μετά πως “κερδίσαμε από το μπάσκετ πάρα πολλά, όχι μόνο οικονομικά, αλλά σεβασμό και αγάπη. Στη ζωή πρέπει όλα αυτά να τα ανταποδίδεις. Παίξαμε φιλικά σε όλη την Ελλάδα, μαζεύουμε για τα μικρά παιδιά ό,τι μπορεί ο καθένας και μαζεύουμε και τους πατεράδες που έρχονται με τα παιδιά τους και λένε ότι μεγάλωσαν μαζί μας… Έτσι δημιουργούμε μια νέα γενιά φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα και τα μικρά παιδιά έρχονται σε ένα γήπεδο, που δεν θα βρίζει κανένας και θα είναι ένα σόου. Στον πάγκο αυτόν δεν έχω καθίσει, μόνο απέναντι. Υπάρχει συγκίνηση… Πρέπει να βοηθάμε τους άλλους, για να σε βοηθούν και αυτοί”. Τον ρώτησαν αν νιώθει ακόμα προπονητής και εξήγησε πως “είμαι εν ενεργεία προπονητής. Εγώ για να ψάξω ομάδα, δεν ψάχνω. Στη ζωή δεν προγραμματίζεις πράγματα. Θέλω να είμαστε γεροί. Υγεία πάνω από όλα”.

01

Τα σχόλια είναι κλειστά.