Champions League: Επανάληψη τελικού και ματσάρες!

Eπανάληψη του περσινού τελικού Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σπουδαία ζευγάρια στους «8»

EBA3713800569626842EBFA2E751780B

Δέκα μήνες μετά τον τελικό της Λισαβόνας, Ατλέτικο και Ρεάλ δίνουν ραντεβού στα προημιτελικά στον ισπανικό εμφύλιο. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε θα ψάξει την εκδίκηση για τον περσινό τελικό με τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν πάρει τον αέρα την φετινή σεζόν αφού σε έξι συνολικά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ) μετράει τέσσερις νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες.

Η τρίτη ισπανική εκπρόσωπος η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Παρί με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από την φάση των ομίλων με τους «μπλαουγκράνα» να παίρνουν την πρωτιά, αλλά και από την περσινή σεζόν.

Εκτός από το Ατλέτικο-Ρεάλ, επανάληψη του τελικού του 1987 θα έχουμε στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς να θέλουν την εκδίκηση για τον χαμένο τελικό της Βιέννης.

Τέλος, η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ η οποία θα προσπαθήσει να προσθέσει άλλο ένα σκαλπ στην συλλογή της μετά την Άρσεναλ.
Στις 14 Απριλίου θα γίνουν τα ματς Ατλέτικο – Ρεάλ και Γιουβέντους – Μονακό και μια μέρα αργότερα θα παίξουν Παρί – Μπαρτσελόνα και Πόρτο – Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης
Πόρτο-Μπάγερν Μονάχου
Γιουβέντους Μονακό

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά (21 και 22 Απριλίου). Οι ημιτελικοί  είναι προγραμματισμένοι για τις 5-6 και 12-13 Μαΐου, ενώ ο τελικός στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν