Τα βρήκε ο Κουτσούρης με το Δ.Σ των Τρικάλων

 

Κρίση σχέσεων ξέσπασε το τελευταίο δεκαήμερο στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού ΑΟ Τρίκαλα,  σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «διάλογος». Διαβάστε το άρθρο

 

SONY DSC

Κρίση σχέσεων ξέσπασε το τελευταίο δεκαήμερο στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού ΑΟ Τρίκαλα και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «διάλογος» υπήρξε πρόθεση   αποχώρησης  του Χάρη Κουτσούρη που ακυρώθηκε μετά από συνάντηση του κερκυραίου παράγοντα με τον Κώστα Παρδάλη .

Η συνάντηση σύμφωνα με την εφημερίδα έγινε το βράδυ της Κυριακής και σ’ αυτή αμβλύνθηκαν οι κόντρες και βγήκε μια προσπάθεια συσπείρωσης για να μη χαθούν άδοξα οι κόποι όλης της χρονιάς. Χαρκατηριστικά το δημοσίευμα του «διαλόγου»  αναφέρει: «βασική αιτία αυτής της κρίσης  ήταν όπως αποδείχθηκε θέματα που αφορούσαν τη διοικητική διαχείριση και δη τα  προβλήματα εκείνα που προέκυψαν στις σχέσεις των Τρικαλινών παραγόντων με τον Χάρη Κουτσούρη. Στο επίκεντρο βέβαια βρέθηκε και το οικονομικό άνοιγμα της ομάδας για το οποίο έγινε μεγάλη κουβέντα ακόμα και σε πρόσφατες συνεδριάσεις του ΔΣ. Κάποιοι υποστήριξαν πως ο κ Κουτσούρης δεν έδειξε την απαιτούμενη συνέπεια στις δεσμεύσεις που ανέλαβε από τις αρχές του καλοκαιριού και αλήθεια είναι πως υπήρξαν καθυστερήσεις στη δική του συνδρομή.

Όντας ενοχλημένος από τις μομφές που ακούστηκαν και διέρρευσαν γύρω από το πρόσωπο του,  ο Κερκυραίος παράγοντας  φέρονταν αποφασισμένος (μέχρι το απόγευμα της Κυριακής) να αποχωρήσει,  να αποστασιοποιηθεί από το σωματείο . Το είχε εξάλλου διαμηνύσει: “Δεν πάει άλλο, ή εγώ ή αυτοί” ,  έφτασε να πει κάποια στιγμή στους στενούς τους συνεργάτες του  , αλλά μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Κώστα Παρδάλη ( αργά το βράδυ της Κυριακής),  άλλαξε στάση , μεταπείστηκε και συνεχίζει ως βασικός  αρωγός της προσπάθειας ανόδου των Τρικάλων στην football league».