Στο «ρελαντί» η Α.Ε.Φ 5-0 τον Αχιλλέα!

Eύκολο απόγευμα πέρασε η Α.Ε.Φ, η οποία στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής , συνέτριψε με 5-0 τον Αχιλλέα Μπάρας στο «Θεοδώρου-Οικονομούλας»

aef-paral1

Το συγκρότημα του Τάκη Ρούσσα, από την αρχή του ματς, έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, ενώ θα μπορούσε να είχε δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ, καθώς πέρα από τα πέντε τέρματα έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες να σκοράρει.

Η Φαρκαδόνας, χρειάζεται πλέον μία μόλις νίκη, προκειμένου να κλειδώσει και μαθηματικά το φετινό τίτλο στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Περίπου 150 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο Φαρκαδόνας, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους, κατόπιν αποφάσεως της διοίκησης της Α.Ε.Φ.

Μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία, με το Γρηγορίου αρχικά και τον Γκαντιά στη συνέχεια από πλεονεκτική θέση να πλασάρουν επάνω στον Γκαραγκάνη.

Στο 8’ ήρθε το πρώτο τέρμα για την Α.Ε.Φ , έπειτα από το 1-2 ανάμεσε σε Γρηγορίου και Ντούβλη, η μπάλα έφφτασε στο δεύτερο, που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο 10’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, με τον πεσμένο Ντούβλη να πλασάρει και την μπάλα να φτάνει στο Γρηγορίου, που προ κενής εστίας έκανε το 2-0.

Στο 12’ ο αφύλακτος Γκαντιάς πλασάρει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 14’ σέντρα σουτ Πρεμέτη, με τον Πατσιαλή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 27’ σουτ του Νάκου, εξουδετερώνεται δύσκολα από τον Γκαραγκάνη σε κόρνερ.

Στο 40’ ο Μάλιαρης με κεφαλιά ψαράκι κάνει το 3-0.

Στο 44’ σουτ του Διβανέ, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 45’ ο Νικούλης πλασάρει προ κενής εστίας, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην επανάληψη η Α.Ε.Φ πάτησε φρένο, και απλά σημείωσε άλλα δύο τέρματα, με τα οποία έφτασε σε αυτή την άνετη νίκη.

Στο 48′ Ο Διβανες με δυνατό σουτ κάνει το 4-0

Στο  55′ Ύστερα από φάση διαρκείας ο Γκαντιας από κοντά διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις

Α.Ε.Φ:Πατσιαλής, Νάκου,Χατζηνικόλα,Μάλιαρης,(Γάτσιος) Φορτούνης, Τσιούκας, Νικούλης, Διβανές, Γκαντιάς, Ντούβλης(Ξάνθος), Γρηγορίου(Παππάς)

Αχ. Μπάρας:Γκαραγκάνης(Παπαρσένης) Παπακώστας,Σίμος, Καπέλας, Πανάγος, Γκουζιώτης, Παπαχρήστος, Ντόκος, Πρεμέτης,(Χοτζάι), Ψωμάς,Κεφαλάς

*Περισσότερες φωτογραφίες από το ματς στη σελίδα της Αθλητικής Ενωσης Φαρκαδόνας στο Facebook.