Ξέχασαν Δρομείς στην εκκίνηση Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκας -Τρικάλων!

 

 

Από ένα απρόοπτο συμβάν που χρεώνεται στην Διοργάνωση, στιγματίστηκε ο 8ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκας Τρικάλων1 PROTOS NIKHTHS

Αφιερωμένος στη μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου και με τη χροιά των 100 χρόνων από τη γέννηση του Τσιτσάνη  , ο φετινός Αγώνας είχε ρεκόρ με τους 1000 αθλητές που τερμάτισαν τα 21 χιλιόμετρα κάτι που αποτελεί ρεκόρ για επαρχιακό αγώνα.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε  ο Γιώργος Καραβίδας του Marathon Club-Xtreme Sports που τερμάτισε σε 1:08:11 , με δεύτερο τον Κώστα Πούλιο του Παθανηναϊκου με επίδοση 1:08:26 . Την τριάδα έκλεισε ο Γιάννης Χαμόδρακας με 1:12:16.
Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Cekini Sonia  επίσης του Marathon Club-Xtreme Sports σε χρόνο σε 1:20:18 που αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην διοργάνωση. Δεύτερη τερμάτισε, όπως και πέρσι , η Βασιλική Καραγεωργάκη της STOIKOS TRAINING σε 1:22:57 και στην τρίτη θέση τερμάτισε η Ελένη Ντόβα του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε 1:31:39.

Στον 4ο αγώνα των 6 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Ευτύχης Σουλιώτης του Γ.Σ. Τρικάλων σε 19:07 ,ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Μαρία Ζωγραφάκη της Καζώνης Καλύμνου με επίδοση 21:37.Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ,διοργανωτής του αγώνα θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από μια ομάδα δρομέων που δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν  την προσπάθεια τους μαζί με τους υπόλοιπους δρομείς  και ξεκίνησαν τον αγώνα καθυστερημένα καθώς δεν μπόρεσαν να μεταφερθούν έγκαιρα στην εκκίνηση του αγώνα λόγω προβλήματος ενός λεωφορείο . Με παρέμβαση της οργανωτικής  επιτροπής βρέθηκε λεωφορείο από άλλο νομό για την μεταφορά των δρομέων αλλά είχε ήδη δοθεί η εκκίνηση λόγω κακής συνεννόησης με την γραμματεία εκκίνησης του αγώνα λίγα λεπτά πριν .Οι δρομείς χρονομετρήθηκαν κανονικά και ο καθαρός τους χρόνος φαίνεται στα αποτελέσματα . Η διοργάνωση θα προσπαθήσει να επανορθώσει στο μέτρο του δυνατού με  τρόπο που θα ανακοινωθεί άμεσα :

2

4

 

3

19999999

 

5

STAMOPOYLOS_8osHMIMARATH_EKKINHSH_15-3-15_00043

 

2

1

DS43