Νέα Ακαδημία Μπάσκετ Stars A.O.T. και διεθνές τουρνουά για παιδιά

Με αφορμή τη διεξαγωγή ενός Μπασκετικού τουρνουά για παιδιά που θα γίνει στην πόλη των Τρικάλων, τα μέλη της Οργανωτικής παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου

P3101522-300x153

Με αφορμή τη διεξαγωγή ενός Μπασκετικού τουρνουά για παιδιά που θα γίνει στην πόλη των Τρικάλων, τα μέλη της Οργανωτικής παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου

Mίλησε  ο Κώστας Σκρέτας, ο Γιώργος Κουρμέτζας και Σάκης Δέλιος αλλά και η Αντιδήμαρχος  κυρία Βασιλένα Μητσιάδη. Ανακοινώθηκε ότι ιδρύεται ακαδημία μπάσκετ με τον επωνυμία Stars A.O.T. και κυανέρυθρα χρώματα. Όπως επίσης ανακοινώθηκε και διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά μικρών ηλικιών. Αναλυτικά:

Kώστας Σκρέτας: « Ανακοινώνω την ίδρυση μιας νέας εταιρίας που θα ασχολείται με το αγαπημένο μας άθλημα πριν μπούμε στο θέμα του 1ου Διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης μικρών ηλικιών Τρικάλων. Ιδρύεται στα Τρίκαλα μιας ιδιωτικής και συλλογικής μορφής  εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο Stars A.O.T. με χαρακτηριστικά το κυανέρυθρο χρώμα. Οι δράσεις του Stars A.O.T. θα είναι σε βασικές γραμμές:

 

1. Ατομική βελτίωση αθλητών μπάσκετ ( Υπεύθυνος-Γιώργος Κουρμέτζας)

2. Εκπροσώπηση αθλητών και προπονητών μπάσκετ ( Υπεύθυνος-Κώστας Σκρέτας)

3. Σχεδιασμός και υλοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα πρότυπης ακαδημίας ανάπτυξης του μπάσκετ με τη δημιουργία ακαδημίας, ελπίζουμε σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις (όχι ιδιόκτητες).

 

Ο φίλος Σάκης Δέλιος , ψυχή του site  coachbasketball.gr μας πρότεινε την διεξαγωγή ενός μεγάλου διεθνούς τουρνουά και σε συνεργασία μαζί του σκεφτήκαμε να το υλοποιήσουμε στην μπασκετούπολη την πόλη των Τρικάλων. Όπως λέει και το σύνθημα στο σχετικό πανό, 5 μέρες-500 άτομα-500πλάσια έσοδα για την πόλη-500πλάσια καλά για το αγαπημένο μας άθλημα.

Φορέας του τουρνουά οι Πελασγοί Καλυβίων και ευχαριστούμε την περιφερειακή ενότητα για την βοήθεια, τον Δήμο Τρικκαίων για την παραχώρηση των γηπέδων και την στήριξη τους.

Επίσης τους διαιτητές Τρικάλων και τους κριτές καθώς σε καθημερινή βάση θα γίνονται μέχρι και 20 αγώνες στα δύο κλειστά της πόλης. Σημαντική η συμμετοχή στο τουρνουά της Σέρβικης ακαδημίας criss-cross η οποία συνεργάζεται με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

 

Βασιλένα Μητσιάδη: » Συγχαίρουμε τον κ. Δέλιο για την ιδέα και τους κ.κ. Σκρέτα-Κουρμέτζα για την υλοποίηση του τουρνουά. Ο Δήμος στέκεται αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό και ταυτόχρονα ενισχύουν την πόλη οικονομικά . Εύχομαι το τουρνουά να γίνει θεσμός.

 

Σάκης Δέλιος: » Μεγάλη τιμή να διοργανώσουμε τέτοιο τουρνουά. Θα υπάρξουν και ομιλίες για μικρές ηλικίες και θα είναι εδώ ο πρόεδρος της ακαδημίας μπάσκετ της Σερβίας.  Το φέραμε στα Τρίκαλα γιατί η καταγωγή της συζύγου μου είναι από το Μεγαλοχώρι. Θέλουμε να γίνει θεσμός.  Θα συμμετάσχουν πολλές ακαδημίες, θα υπάρχει διατροφολόγος και αθλητικός ψυχολόγος  και θα μιλήσουν στα παιδιά και τους υπεύθυνους.

Γιώργος Κουρμέτζας:» Eυχαριστούμε τον κ. Δέλιο αλλά και όλους που θα μας στηρίξουν. Είναι μεγάλη υπόθεση η παρουσία στο τουρνουά της ακαδημίας criss-cross η οποία διοχετεύει παίκτες στην  Ευρώπη και το ΝΒΑ.