Μάγοι και Δαναοί «αναμοχλεύουν» την αγωνιστική τους ανυποληψία

Αγωνιστικά απλά δεν…υπάρχουν. Ετσι με ε αφορμή  έναν  ντέρμπι που κανέναν δεν ενδιαέφερε,  Μαγοι και Δαναοί βρήκαν ευκαιρία να κάνουν ντόρο….

 

Μια νίκη έκαναν οι Μάγοι στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και  στο τέλος  κούνησαν δάχτυλο στους παρατημένους Δαναούς Εκστασιάστηκαν μάλιστα και ανέβασαν  φωτό στην οποία υπάρχει και άσεμνη χειρονομίας. Το γεγονός ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους αντιπάλους τους που εξέδωσαν ανακοίνωση

Η αλήθεια είναι πως σηκώθηκε σκόνη για το τίποτα. Και σηκώθηκε σκόνη από δυο ομάδες που κανονικά (με βάση  τις επιδόσεις τους στο πρωτάθλημα) δεν θα έπρεπε καν να ασχολούνται με θέματα , αλλά αντιθέτως θα έπρεπε να ψάχνουν απαντήσεις για το που βρίσκονται και που πάνε. Ή να το πούμε αλλιώς Τι δουλειά έχουν σ’ αυτό το πρωτάθλημα όταν σέρνονται επί 4 μήνες   βγάζοντας απίθανα  εξεφτυλιστικα  σκορ.

 

Διαβάστε τις θριαμβευτικές τους ανακοινώσεις…

RESPECT MAGEIA
Πολύ μεγάλη νίκη η αποψινή αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους (φίλους και μη) της ομάδας. Στον αθλητισμό είναι πάρα πολλές οι έντονες στιγμές που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη των πρωταγωνιστών αλλά και των θεατών ενός αγώνα. Η μαγεία αυτής της ομάδας μας έχει χαρίσει εδώ και δεκα πέντε χρόνια αρκετές τέτοιες στιγμές, που αξιώνουν ΣΕΒΑΣΜΟ. Πρώτα για την προσπάθεια και κατόπιν για το αποτέλεσμα.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (80 – 46 υπέρ των Δαναών) ο εν λόγω σεβασμός πήγε περίπατο. Για την ακρίβεια, έλειπε στην Αθήνα για δουλειές. Επέστρεψε όμως απόψε δριμύτερος στο πρόσωπο του αρχηγού μας ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ. 16 πόντοι (με 1 πολύ μεγάλο τρίποντο) 13 ριμπάουντ (8 αμυντικά και 5 επιθετικά, μετρημένα ένα προς ένα) 4 κλεψίματα, 6 ασσίστ, σκυλίσια άμυνα παντού και σ” όλους και μόλις 1 λάθος σε περίπου 30 λεπτά συμμετοχής. ΗΓΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ από έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ. Δεν έχω τίποτ” άλλο να πω.
Από κοντά: Γαβαλάς (24 πόντοι με 3/7 τρίποντα 9/10 βολές) Βύρλας (τραυματίστηκε στο β΄ δεκάλεπτο) Δημητρόπουλος, Λύτρας, Γρηγορίου, Αναστασίου (τρίποντο μαχαιριά!) Τόλλιος (σκυλί στην άμυνα – 5 φάουλ) Πασχάλης, Τραγουδάρας, Πασιαλής, Σακελλαρίου (βοήθησε όσο έπαιξε) ακόμη κι ο Μπάλλας που ήρθε και κάθισε στον πάγκο παρότι τραυματίας.
Σε όλους αυτούς προσθέστε και τον COACH που πίστεψε ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ αυτή τη νίκη απόψε και δικαιώθηκε πανηγυρικά.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
Υ.Γ. Νο 1: Συγχατητήρια και στους αντιπάλους μας, στους οποίους δεν κρατάμε καμία κακία ή ρεβανσισμό. Το ποιός σέβεται ποιόν αποδείχθηκε εκ μέρους μας με την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός τους για μετάθεση του αγώνα. Θα ήθελα όμως από την νυν διοίκηση να αποσύρει από την ιστοσελίδα του σωματείου τα βιντεάκια με τις ….. παρακάμερες και τα επιλεγμένα στιγμιότυπα του ντροπιαστικού πρώτου μεταξύ μας αγώνα.
Εν πάσει περιπτώσει ας βάλει στη θέση τους και τα δικά μας συγχαρητήρια στον … τρικαλινό συνθέτη Κώστα Αγέρη, για τη συμμετοχή του στο Τhe Voice.
Εάν πάλι αυτό δεν γίνεται, τότε ας βάλει ένα βιντεάκι με τα …….. κατορθώματα του δικού μας ……….. Κώστα Ευαγγέλου στο αποψινό ματς. Έτσι, για να τον θυμόμαστε κι εμείς κι αυτοί για την εμφάνισή του.
Υ.Γ. Νο 2: Και ζήσανε όλοι καλά κι οι ΜΑΓΟΙ καλύτερα……….
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ανακοίνωση των Δαναών
Την ήττα γνώρισαν οι Δαναοί χθες στο κλειστό των Τρικάλων από τους Μάγους στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής για την Α1 ΕΣΚΑΘ. Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά μετά από τις βασικές ελλείψεις των τελευταίων αγωνιστικών από αποχωρήσεις αλλά και τραυματισμούς. Ωστόσο όλοι οι αθλητές δίνουν το κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους και παλεύουν όλα τα παιχνίδια και οφείλουμε να τους συγχαρούμε.
Επίσης οφείλουμε να συγχαρούμε και την ομάδα των Μάγων για τη άξια νίκη τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Ευχαριστούμε επίσης για την Προεδρική τους ανάρτηση σε facebook και Τρικαλινό site με τη selfie φωτογραφία των νικητών να χαιρετούν αξιοπρεπώς τους ηττημένους με το μεσαίο δάχτυλο.
Ευχαριστούμε επίσης για την αλλαγή της ώρας στο ματς μετά από παράκλησή μας. Ευχαριστούμε γιατί από μεσοβδόμαδα είχαμε πληροφορηθεί από Καρδιτσιώτες παράγοντες τις διαθέσεις των Μάγων για εκδίκηση μετά τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου. Ευχαριστούμε που κερδίσατε γιατί τα αποτελέσματα κανονίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σε μάχη και όχι από πριν. Αυτό απέδειξαν και οι δύο αγώνες των Δαναών κόντρα στους Μάγους.
Ευχαριστούμε για τις αναρτήσεις βέβαια που αναδεικνύουν το ήθος στο άθλημα. Έχουμε και στο παρελθόν αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές παρόμοια δημοσιεύματα.
Ευχαριστούμε που δεν αγωνίζεστε με ρεβανσισμό και τέλος ευχαριστούμε που στέλνετε και σεις συγχαρητήρια στον συνθέτη του ύμνου της ομάδας και θυμίζετε και την καταγωγή του.
Ευτυχώς που υπάρχουν θεσμοί και δεν εκπροσωπείτε εσείς την πόλη με τις δηλώσεις σας.

ΥΣ: Ευχαριστούμε γιατί συμβάλετε και εσείς στο να διορθωθούμε. Οι Δαναοί δημιουργήθηκαν για αυτό ακριβώς το σκοπό. Μια παρέα φίλων και αδελφών να δει μέσα από το άθλημα το πώς μπορεί να εργαστεί ενωτικά για ένα καλό κοινό σκοπό.
Πέρυσι πετύχαμε. Φέτος αποτύχαμε. Μιλώντας για αποτελέσματα αγωνιστικά βέβαια. Γιατί αν το δεις ρεαλιστικά κάθε λάθος και εμπόδιο για καλό. Αγωνιστικά αποτύχαμε, διαπροσωπικά όμως πήραμε πολλά μαθήματα. Η απειρία και τα προσωπικά λάθη και οι επιλογές κόστισαν στην ομάδα αγωνιστικά και στα μάτια του κοινού του μπάσκετ. Γι” αυτό και οφείλουμε πολλά συγνώμη σε ανθρώπους που πληγώσαμε πρώτα εμείς ως άνθρωποι κι έπειτα ως αθλητές.
Ωστόσο για αυτό ακριβώς το λόγο δημιουργήθηκαν οι Δαναοί. Για να γίνουμε μέσα από τα λάθη μας καλύτεροι εμείς πρώτα ως άνθρωποι και μόνο τότε ίσως μπορείς να υποδείξεις κάτι σε κάποιον. Όλοι περιμένουν στη γωνία τους Δαναούς για κάποιο λόγο που εκείνοι έχουν μέσα τους. Εμείς θα εξακολουθήσουμε στο στίβο του αθλητισμού και της ζωής να παίρνουμε μαθήματα πρώτα για μας και ευχαριστούμε σε όσους συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Ακόμη και αν η ομάδα υποβιβαστεί που πολλοί εύχονται θα είναι για να γίνουμε εμείς καλύτεροι άνθρωποι. Για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Γι΄ αυτό δεν υπάρχουν παγιωμένες διοικητικές θέσεις, ούτε καρέκλες στους Δαναούς. Υπάρχουν μόνο αδέλφια. Με λάθη αλλά αδέλφια.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει απλά δεν θα είναι ποτέ του Δαναός. Αν δεν καταλάβατε το άρθρο δεν πειράζει, είναι επιβεβαίωση της προηγούμενης φράσης”

 

magoi