Ποδηλατική δράση στον Προφήτη Λία

 

 

Μια δυνατή Ποδηλατική δράση διοργάνωσε στο λόφο του Προφήτη Ηλία το τμήμα ποδηλασίας του Κρόνου Cycling Club

4270

Ο ΚΡΟΝΟΣ στα πλαίσια της ανάπτυξης της ποδηλασίας στην πόλη των Τρικάλων, διοργάνωσε με επιτυχία έναν ποδηλατικό αγώνα ΜΤΒ (mountain bike), δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους – θεατές του αθλήματος να παρακολουθήσουν δυνατές μάχες αγωνιστικής ποδηλασίας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε με μια δυναμική χωρογραφία (χιπ χοπ) της ομάδας RELIZERS CREW  από το κέντρο χορού «ΤΡΙΚΚΗ», με προπονήτρια την Μάρω Μαυρογιάννη και στην συνέχεια ανέλαβαν δράση όλες οι αγωνιστικές κατηγορίες των αθλητών. Ευχαριστούμε το Ε.Κ.Α.Β.  το πλήρωμα του ασθενοφόρου και τον γιατρό  του αγώνα, που ήταν παρόντες σε όλη την διάρκεια των αγώνων, τους εθελοντές – βοηθούς της διοργάνωσης που εκτελούσαν χρέη κριτών και γραμματείας του αγώνα, την τροχαία και τον δήμο  Τρικκαίων για την συνδρομή τους στην διοργάνωση του αγώνα.
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club Ευχαριστεί θερμά όλους τους σπόνσορες της ομάδας μας: DRAG bicycles (Kassimatis cycling), το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ολυμπιονίκη Δημήτρη Γεωργαλή, το ποδηλατάδικο FLOW BIKES, το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑ VO2MAX, την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝ, την ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ – ΒΕΛΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ. Και όλους τους χορηγούς του αγώνα: Marios Kotoulas energy (πρατήρια καυσίμων), Libro cafe, ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ, MOTOFACTORY, jabik υποδήματα, TRENCH ρουχισμός.

Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε  ακόμη ένα μετάλλιο για Την ομάδα μας,  με τον Γρηγόρη Παπούλια (αργυρό) καθώς στην κατηγορία ανδρών,  κατέκτησε την 2η θέση  μετά από έναν δυνατό αγώνα.

Ο ΚΡΟΝΟΣ συμμετείχε με 7 αθλητές  οι οποίοι κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις: κατηγορία ανδρών Γρηγόρης Παπούλιας 2ος ,    Αριστείδης Παππάς 8ος , Καρανίκας Βασίλης 10ος // παμπαίδων Πουλιανίτης Θανάσης 14ος // μίνι (μεγάλα) Μαλανδρίνος Θανάσης 6ος, Στουκογεώργος Αριστείδης 9ος // μίνι (μικρά) Δημακόπουλος Αχιλλέας 7ος . Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και καλή συνέχεια στους επόμενους  αγώνες τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.