Δήμητρα/Απόλλων: Ταξίδι σε Ηρακλή Θεσσαλονίκη

 

 

Τη Κυριακή 8 Μαρτίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων 2005 θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στη Μίκρα με τρία αγωνιστικά τμήματα.

11025824_736196816477837_368002077151808476_n

Το απόγευμα ο υπεύθυνος και παλιός Άσσος του Ηρακλή, Σάββας Κωφίδης  θα υποδεχθεί τη Δήμητρα στο Καυτατζόγλειο όπου οι μικροί αθλητές θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας. Αξίζει να αναφερθεί ότι στον Ηρακλή από τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ένα Τρικαλινό παιδί και πρώην μέλος της Δήμητρας/Απόλλων ο Σάκης Βλάχος γεννηθείς το 2001. Θα ακολουθήσουν και άλλα ταξίδια σε μεγάλες ΠΑΕ από την Ακαδημία της Δήμητρας με επόμενο προγραμματισμένο αυτό στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επίσης η Δήμητρα/Απόλλων συγχαίρει την περιφερειακή ομάδα Θεσσαλίας Παίδων και νέων για τις εμφανίσεις και νίκες απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της Ηπείρου σε αγώνες που διεξήχθησαν την Τετάρτη στη Βέροια. Δύο δικά τη παιδιά (Νικλητσιώτης Παίδων – Τσιμπούκας Νέων) συμμετείχαν στην αποστολή της Περιφερειακής ομάδας με τον δεύτερο να παίζει βασικός στην ομάδα Νέων έχοντας εξαιρετική απόδοση και ήδη αποτελεί μήλον της Έριδος αρκετών ΠΑΕ. Στις περιφερειακές ομάδες Θεσσαλίας συμμετέχουν και οι Καραγκούνης – Πατούλιας οι οποίοι λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή στη Βέροια. Η Ακαδημία της Δήμητρας θέλει να συγχαρεί και τα υπόλοιπα Τρικαλινά παιδιά για την εμφάνιση τους (Βουτσελάς- Λουκάς στη Νέων και Κοθράς στην Παίδων)

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.