Βλαστός: Έβαλα βόμβα σε εισαγγελέα για να την φοβίσω

 

Ο βαρυποινίτης φέρεται να παραδέχθηκε ότι βρίσκεται πίσω από την βομβιστική επίθεση κατά της εισαγγελέως που ερευνούσε την υπόθεση της απόπειρας απόδρασής του από τις φυλακές Τρικάλων

111111111111

Ενώπιον των ανακριτών κατά της διαφθοράς βρίσκεται ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος απολογείται για κατηγορίες σχετικά με το κύκλωμα που λειτουργούσε μέσα από τις φυλακές και εκτελούσε συμβόλαια θανάτου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πρόσφατα μετά τις αποκαλυπτικές καταθέσεις που έδωσε στις αστυνομικές αρχές η εξαδέλφη του Βλαστού, Λίτσα.

Ενώπιον των ανακριτών ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται ότι είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση της δικαστικής λειτουργού που προήδρευε της δίκης για την απαγωγή Παναγόπουλου, Παρασκευή Καλαϊτζή. Αντίθετα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραδέχθηκε τη βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως Σοφίας Πετράκη, η οποία είχε ερευνήσει την υπόθεση με την απόπειρα απόδρασής του από τις φυλακές Τρικάλων. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Βλαστό να λέει στους ανακριτές πώς σχεδίαζε αυτή τη βομβιστική επίθεση απλά για εκφοβισμό.

Κατά τις ίδες πηγές αμφισβήτησε την αξιοπιστία των καταθέσεων της εξαδέλφης του και τις χαρακτήρισε κατασκευασμένες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.