Αποχώρηση σκέφτεται ο Παναθηναϊκός!

 

Μια κίνηση που θα συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η διοίκηση του τριφυλλιού σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Superleague!… –
leoforos01-615x400
H  πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τους διοικητικούς παράγοντες του τριφυλλιού, που δεν αποκλείεται να πάρουν τη μεγάλη απόφαση για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Όλα αυτά έρχονται μία μέρα μετά την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό από την Πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας, για αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα, 100.000 ευρώ πρόστιμο και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Στον Παναθηναϊκό, μετά τα τελευταία γεγονότα, θεωρούν πως δεν έχουν λόγο συμμετοχής σε ένα πρωτάθλημα με τόσο σαθρό περιβάλλον και με τη δικαιοσύνη να λειτουργεί μονόπλευρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του τριφυλλιού πιστεύουν πως δεν έχουν άλλο τρόπο αντίδρασης τη δεδομένη στιγμή, πέρα από την αποχώρηση από τη διοργάνωση, με στόχο να ταράξουν για τα καλά τα νερά κρούοντας παράλληλα εκ νέου το καμπανάκι του κινδύνου στην Πολιτεία.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό θέλουν να «μετρήσουν» και τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων, καθώς μια τέτοια κίνηση θα έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση αν βρει συμπαραστάτες.

Βέβαια, από το να σκέφτονται την αποχώρηση μέχρι να την κάνουν πράξη, σίγουρα έχει πολύ μεγάλη απόσταση, καθώς οι επιπτώσεις θα είναι μεγάλες και βαριές, ακόμα και για το επόμενο πρωτάθλημα. Πολύ περισσότερο αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει μόνος του σε μια τέτοια, τόσο δραματική κίνηση, χωρίς πρώτα να εξασφαλίσει κάποιες συμμαχίες.