Αγώνες Σκάκι για μαθητές από την Σ.ΚΤ.

DSC03402

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων ,διοργανώνει με την έγκριση της Ε.Σ Ο. το 4ο ατομικό μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού του Ν.Τρικάλων

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο χώρο του 4ου Γ.Ε.Λ. «ΑΛΕΞ.ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ» και θα είναι 5 γύρων,εκτός αν σε κάποια κατηγορία υπάρχουν πολλές συμμετοχές ,οπότε θα προστεθούν όσοι επιπλέον γύροι χρειαστεί για να χουμε αξιόπιστη κατάταξη.
Σημαντικό είναι να τονιστεί, πως για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στη ροή των αγώνων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν με φυσική παρουσία στο χώρο των αγώνων,το αργότερο μεχρι 10.30 π.μ. Όσοι προσέλθουν μετά την ώρα αυτή θα ξεκινήσουν τους αγώνες από τον 2ο γύρο,χάνοντας τον 1ο.
Οι μαθητές θα χωριστούν σε κατηγορίες,αναλογα μετην τάξη τους και τον αριθμο συμμετοχών.Οι βραβεύσεις όμως θα γίνουν ανά τάξη και θα ναι έπαθλο για τον 1ο της γενικής κατάταξης και μετάλλια για τους τρεις πρώτους αγόρια-κορίτσια σε κάθε τάξη.
Ταυτόχρονα για τους νικητές θα υπάρχει δυνατότητα πρόκρισης στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ε.Σ.Ο. στην Ερέτρια ,τη Μεγ.Εβδομάδα.
Καλούμε τους μαθητές του Νομού να δηλώσουν συμμετοχή μέσω των σχολείων τους και να δημιουργήσουμε μια όμορφη σκακιστική γιορτή.
Η ΣΚΑ.ΚΙ. θα φροντίσει να εξασφαλίσει για τους μαθητές ,σνακς και αναψυκτικά,από χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων.
ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΚΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝDSC03402