Ο Λεβαδειακός «καίγονταν» για τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να πανηγυρίσει στο φινάλε την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 αν και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Αυτό ήταν λάθος του δεύτερου βοηθού, Φωτόπουλου και του διαιτητή, Γρατσάνη, οι οποίοι πήγαν στην σέντρα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του 45’ με την εκτέλεση φάουλ του Στανόγεβιτς, αλλά ο διαιτητής επέμεινε στην απόφαση του και μ’ αυτό το γκολ ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη με 2-1. Βεβαίως θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι διαμαρτυρίες για την φάση υπήρξαν και από τους παίκτες του Λεβαδειακού, καθώς οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για το μαρκάρισμα του Μιχόγεβιτς, αλλά ο Γρατσάνης έδωσε φάουλ. Ο Στανόγεβιτς ήταν πάντως ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων καθώς πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας, ανοίγοντας το σκορ στο 25’.

Ο ΟΦΗ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Αραβίδη στο 43’ αλλά δύο λεπτά αργότερα έγινε η φάση του αγώνα που αναφέραμε στον πρόλογο, με τον Λεβαδειακό να πηγαίνει στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη και «ξεκόλλησαν» από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μπάγιτς, Ναγκίς (80’ Γιακουμάκης), Μαρκόρβσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο, Μητρόπουλος (64’ Όμο), Αντιλεχού, Στανόγεβιτς (78’ Καθάριος).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ντίνας, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Αραβίδης, Μιχόγιεβιτς, Κοιλιάρας (58’ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπολάκης (77’ Σασί).