Ξέφυγε Βετεράνος της ΑΕΚ με ανάρτηση κατά ΠΑΟΚ

Η ανάρτηση του φανερώνει το χαμηλό επίπεδο που δεν έχουν ούτε χουλιγκάνοι

 

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Σπύρος Οικονομόπουλος παρακολουθούσε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βίντι και μετά το τέλος του αγώνα  στη Βουδαπέστη και την ήττα της ελληνικής ομάδας προκάλεσε οργή με αυτά που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο γκολκίπερ που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης από το 1977 ως το 1996 και κατέκτησε 5 πρωταθλήματα ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που προκαλεί αφού είναι μια γυναίκα σε ένα ποδήλατο χωρίς σέλα και πάνω στο δίκυκλο υπάρχει το σήμα της Βίντι και στο σώμα της γυναίκας το σήμα του ΠΑΟΚ με τον Σπύρο Οικονομόπουλο να γράφει: «Το κάθε πράγμα στη θέση του».

Δείτε το ποστάρισμα του…

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει φορέσει και 12 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έγραψε και στάτους για την δεύτερη ήττα του ΠΑΟΚ από το Βίντι χαρακτηρίζοντας με άσεμνο τρόπο την ελληνική ομάδα που αγωνιζόταν στην Ευρώπη.

Ο  Σπύρος Οικονομόπουλος που οι φίλαθλοι της ΑΕΚ  του έδωσαν το παρατσούκλι «Μίστερ Πρωτάθλημα 1989» (ουσιαστικά χάρισε στην ΑΕΚ τον πρώτο της τίτλο πρωταθλητή μετά από 10 χρόνια εκείνη την εποχή) έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής:

«Φάτε και τη δεύτερη φάπα τώρα πουθενάδες από το χωριό που απέκλεισε η ΑΕΚ!!! Εκεί δε μπορείτε να δώσετε δανεικούς που μαζί σας δε παίζουν αλλά με τους υπόλοιπους σκίζονται για να σε βοηθήσουν… Κλάψτε πάλι ότι η Αθήνα σας αδικεί… με το ζόρι Πρωταθλητές του κώλου»!

Αν μη τι άλλο, η κατάσταση στα social media έχει ξεφύγει εδώ και καιρό απ’ όλους τους εμπλεκόμενους, αφού τέτοια στάτους δεν ανεβαίνουν από πιτσιρίκια και χούλιγκαν, αλλά από επώνυμους, ακόμη και από αθλητές που έχουν φορέσει το εθνόσημο..