Ελπίδων: Η αποστολή για τα μπαράζ με Αυστρία

Η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει τους Αυστριακούς στις 16/11

 

Αποστολή… πρόκρισης επέλεξε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην Εθνική Ελπίδων για τα παιχνίδια μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 με την Αυστρία. Η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει τους Αυστριακούς στις 16/11 στην Τούμπα και στις 20/11 στη NV Arena St. Polten και θα επιδιώξει να σφραγίσει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2019.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε παίκτες που στην πλειοψηφία τους έχουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες που αγωνίζεται, ενώ κάποιοι είναι βασικοί σε αυτές. Είναι χαρακτηριστικό πως κάλεσε 7 παίκτες από τον νεανικό φέτος Παναθηναϊκό, πέντε από τον Ολυμπιακό, τρεις από τον ΠΑΟΚ, δύο από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και έναν από την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες
Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Στεργιάκης (Slavia FC), Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ).

Αμυντικοί
Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Σάλιακας (ΑΟΧ Κισσαμικός / Ολυμπιακός), Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Νικολάου (Ολυμπιακός), Μαυρομμάτης (Παναθηναϊκός), Χατζηδιάκος (AZ Alkmaar).

Μέσοι
Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Στάικος (Παναθηναϊκός), Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Χατζηθεοδωρίδης (Παναθηναϊκός).

Επιθετικοί
Κωτσόπουλος (Ατρόμητος), Μωραΐτης (Παναχαϊκή), Καμπετσής (Παναθηναϊκός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Λάμπρου (Φορτούνα Σιτάρ / ΠΑΟΚ), Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός).